Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

WC Uni Chrome

Vas WC Uni Chrome

Soluția cea mai bună se găsește în stilul simplu, fără detalii inutile care să distragă atenția și cu un sistem eficient dovedit, de curățare a interiorului vasului wc. Datorită vasului suspendat, igiena în camera de baie este mult mai ușor de asigurat. Sistemul de montare este ascuns, așa că nu afectează designul compact al vasului. Fără diverse margini sau cute care ar putea ascunde diverși microbi în vasul wc, aceste este echipat cu un capac adecvat, care are un sistem de închidere practic, numit SoftClose.


Serie

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fără detalii care să deranjeze privirea și cu un sistem eficient de spălare a interiorului vasului.  Mulțumită sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitată întreținerea întregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizează întreținerea vasului și în același timp are un design compact. Vasul wc Chrome are un capac practic, cu sistem de închidere SoftClose.

Extinderea conceptului, către perfecțiune
Vasul WC Chrome prin design-ul urmează formele întregului concept de baie, astfel încât chiar și în băile asociate cu toaleta, puteți menține același stil. Designul său este, de asemenea, atât de avansat și versatil, încât poate fi utilizat cu succes în orice baie modernă.

Nu există șuruburi vizibile, fără locuri inaccesibile
Nu strica impresia generală de curățenie, facilitează curățarea și reduce locurile inaccesibile pe partea exterioară a vasului de toaletă, unde se poate depune murdărie.

Totul pentru întreținere simplă
Sistemul de fixare suspendat, facilitează curățarea pardoselilor în camera de toaletă sau baie iar sistemul testat practic de spălare a vasului de toaletă - un guler cu găuri, distribuie apă acolo unde este nevoie. Vasul rămâne igienizat și ușor de întreținut.

Informații tehnice

  • dimensiuni (L/l/î): 360 x 510 x 350 mm
  • material: porțelan sanitar, glazura nu necesita finisaje suplimentare
  • sistem fixare perete ascuns
  • garanție: 10 ani
10 ani garantieConcepte
WC Uni Chrome

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01516 360 x 510 x 350 WC Uni chrome suspendat alb 1 196 1 423
0
X01549 360 x 445 x 40 Capac wc Uni chrome 02A alb 258 307
X01550 358 x 453 x 51 Capac wc Uni chrome Slim alb 407 484

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare