Instagram Pinterest Youtube

Duș

RAVAK Turbo Cleaner

Ravak Turbo Cleaner

Eficient în îndepărtarea depunerilor.


Serie Produse curatenie baie

Cea mai buna ingrijire este direct de la producător

Aproape toate produsele comune de curățare și dezinfectare conțin cloruri sau alte substanțe agresive care pot deteriora iremediabil produsele din baie . Din acest motiv, firma RAVAK a ales să dezvolte propriile soluții de curățare, a căror efecte sunt testate regulat, iar compania garantează total pentru eficiența și siguranța acestora. Evitați să utilizați în baia voastră soluții de curățare netestate !

Cabinele noastre de duș, ușile și paravanele dotate cu geamuri de sticlă, sunt prevăzute cu suprafața originală de protecție numită RAVAK AntiCalc® , aplicat pe sticlă în ciclurile de fabricație și previne ca praful și sedimentele din apă să se lipească de sticlă. În loc să rămână pe sticlă, picurii de apă vor aluneca în partea inferioară a acesteia. Stratul protector este pe deplin rezistent la soluțiile comune de curățare a ferestrelor, dar este necesară o întreținere periodică. Recomandăm înnoirea stratului protector folosind RAVAK Anticalc Conditioner odată la două luni sau până la șase luni, în funcție de  frecvența utilizării, precum și în funcție de duritatea apei.

Čisticí prostředky RAVAK

Eficient și fără riscuri

Soluțiile noastre de curățare îndepărtează ușor murdăria, fără a pune în pericol diversele suprafețe, care altfel, ar fi deteriorate iremediabil prin folosirea unor soluții de curățare improprii. Efectele soluțiilor noastre de curățare sunt testate periodic și garantăm deplina eficiență și siguranță.


Čisticí prostředky RAVAK

De la profesionaliști

Soluțiile profesionale de curățare sunt puse la dispoziție de un producător experimentat în fabricarea cabinelor și a cădițelor de duș.


Čisticí prostředky RAVAK

Grijă pentru fiecare componentă a băii

Sortimentația RAVAK de produse de curățare include o gamă largă de produse, fiecare având scopul său bine definit. Așadar, folosind un produs de curățare pentru produsele din baie, nu veți deteriora  suprafețele sensibile ale acelor produse.

Informații tehnice

  • Conținut 1000 grame
  • Dizolvă chiar şi cele mai mari depuneri din sifoanele şi conductele de evacuare ale căzilor şi cabinelor de duş.
  • Se toarnă 30 – 90 grame în sifonul blocat, apoi se toarnă 0,1 – 0,4 l de apă fierbinte (în funcție de cantitatea de produs dozată în sifon), așteptați 30 minute și apoi clătiți cu apă rece. Atenție: Evitați contactul direct cu pielea a produsului RAVAK TurboCleaner
  • Citiți întotdeauna prospectul și informațiile despre produs însoțitoare înainte de utilizare.

Preț / cumpărare

Cod produs Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01105 RAVAK TURBO CLEANER (1000 g) 45 53
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.