Instagram Pinterest Youtube

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Chiuvete Yard

Mai mult despre produs

Chiuveta Rosa

Chiuveta ROSA 600 / 760

Chiuvete de la cel mai popular concept de baie într-o formă modernă, nouă. Mai mult spațiu pentru articolele de toaletă, mai multă plăcere în fiecare zi. Potrivită pentru combinarea cu noul și chiar mai utilul mobilier de baie .


Serie Rosa

Un pariu sigur

Chiuvetele seriei Rosa reprezintă răspunsul stilat la căzile RAVAK cu același nume, căzi care au un succes mare printre clienții nostri. Formele rotunjite ale chiuveteu=i sunt foarte plăcute și oferă suficient spațiu. Conceptul Rosa este un concept rotund, pentru orice baie, chiuvetele sale fiind potrivite oricărui tip de spațiu. Ele se potrivesc în colț, la mijlocul peretelui și datorită seriri complexe ale mobilierelor, oferă un spațiu generos pentru depozitarea tuturor lucrurilor necesare din camera de baie.

Umyvadla Rosa

Ofertă cpmplexă

Chiuvetele Rosa sunt oferite în mai multe variante de dimensiuni, cu diferite opțiuni pentru instalare - individuale sau împreună cu mobilier.


Umyvadla Rosa

Varianta de stânga sau de dreapta

Conceptul de baie Rosa și de asemenea chiuvetele Rosa se bazează pe principiul asimetriei. Nucleul conceptului este reprezentat de cada de baie cu o asimetrie inteligentă, la care răspund chiuvetele, prin forma lor. Pentru a atinge armonia maximă a funcționalității, chiuvetele, la fel ca și căzile, sunt disponibile în variantele stânga și dreapta. Puteți alege, în funcție de propriul aranjament din camera de baie.


Umyvadla Rosa

Spațiu din abundență

Chiuvetele Rosa  sunt proiectate pentru a oferi un spațiu de spălare mare, plăcut, precum și suprafețe de depozitare. Astfel, poți plasa lucrurile de care ai nevoie pe ele iar restul să le ascunzi restul în mobilierul cu design armonizat chiuvetei.

Informații tehnice

  • dimensiuni (Lxl): 60 / 76 x 49 cm
  • material: amestec compozit - turnat de dolomită și rășină
  • preaplin: da
  • orificiu pentru baterie stativă: da
  • mobilier chiuvetă: da
  • Accesorii care se pot comanda optional: ventil, sifon, baterii, oglinzi
  • garanție: 5 ani

Pentru o soluție completă și un design armonios în baie, recomandăm combinarea cu alte produse din conceptul Rosa (dulap SD Rosa II, coloana laterală SB Rosa II, baterie stativă Rosa, oglindă Rosa II și alte accesorii pentru baie RAVAK ). Chiuveta poate fi completată cu un mobilier. Setul de instalare (dibluri, șuruburi etc.), inclusiv inelul de preaplin, este inclus la livrare.

5 ani garantieConcepteImpregnare împotriva umidității
Chiuveta Rosa

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XJ201160000 600 x 490 Chiuveta Rosa II 600 alb cu preaplin 1 054 1 254
0
XJ201176000 760 x 490 Chiuveta Rosa II 760 alb cu preaplin 1 121 1 334
X01373 Ventil chiuvete CLICK CLACK 105 125
X01437 Ventil chiuvete Click-Clack scund chrome 106 126
7
X01436 Sifon chiuvete chrome U tubular 112 133
1
X01371 Sifon ptr chiuvete, crom 352 419
2
X01612 sifon ptr chiuvete cu mobilier 80 95
3

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.