Instagram Pinterest Youtube

Solitare, carismatice, cu zonă de depozitare

Chiuvete Yard

Mai mult despre produs

Chiuveta BeHappy II de colț

Chiuveta BeHappy II de colț

Designul rafinat al chiuvetei de colt BeHappy II corespunde cu cazile moderne ce poarta același nume. Este conceput pentru a plasa chiuveta BeHappy II pe cada sau in colțul băii. Plasate deasupra cazilor in zona picioarelor, ele nu ocupa spatiul util din baie si îndeplinesc în mod ideal o funcție practică și estetică. Marmura turnată printr-o tehnologie avansată îi conferă suprafețe de depozitare perfect plane și precise..


Serie BeHappy

Design inteligent

Chiar și o baie mică îți poate oferi foarte mult spațiu pentru uz. Aceasta este și ideea lavoarului BeHappy pe care o poți instala atât în colțul băii cât și peste spațiul pentru picior al căzii tale.

Umyvadla BeHappy

Parte din concept

Recomandăm de asemenea alegerea unei căzi a aceluiași brand cu chiuveta BeHappy, pentru a crea simetria dorită. Conceptul BeHappy se bazează pe idea de straturi, atunci când chiuveta poate fi suspendată în colț deasupra căzii fără a limita deloc accesul la cadă.


Umyvadla BeHappy

Design de autor

Chiuveta și cada au fost create de Nosal Design studio, cunoscut pentru design-ul său practic și inovativ. Chiuveta BeHappy este cel mai bun exemplu.


Umyvadla BeHappy

Utilizare confortabilă

Designerul a gândit forma chiuvetei pentru un spațiu limitat și o spălare confortabilă, fără a ocupa mai mult decât spațiul necesar.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 50 x 66,5 cm
  • material: compozit - dolomită turnată și rășină
  • variante disponibile: des atânga sau dreapta (L/R)
  • preaplin: DA
  • diametru orificiu pentru baterie: 35 mm
  • mobilier pentru chiuvetă: NU
  • Accesorii care se pot comanda optional: ventil scund și sifon tubular
  • garanție: 5 ani

Chiuveta de colț BeHappy II este disponibilă cu un orificiu pentru preaplin. Se instalează la perete într-un colț sau deasupra căzii BeHappy II, unde prezintă o soluție unică de economisire a spațiului, menținând în același timp un confort complet în timpul utilizării. Varianta de chiuvete de dreapta sau de stânga este definită de colțul în care va fi montată chiuveta. Bateria trebuie să fie întotdeauna direct în fața dvs. Chiuveta este prevăzută cu o gaură de 35 mm pentru o baterie stativă. Vă recomandăm să completați chiuveta de colț BeHappy II cu un ventil scund și cu un sifon tubular. Pentru o soluție completă și proiectarea băii, recomandăm combinarea chiuvetei cu alte produse din conceptul BeHappy II (oglinda BeHappy II, cada BeHappy II), baterii RAVAK și alte produse RAVAK. Setul de instalare (dibluri, șuruburi etc.), inclusiv capacul de preaplin, este inclus în pachet.

5 ani garantieConcepte
Chiuveta BeHappy II de colț

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XJAL1100001 500 x 665 Chiuveta BeHappy II L alb cu gauri 1 252 1 490
0
XJAP1100001 Chiuveta BeHappy II R alb cu gauri 1 252 1 490
X01437 Ventil chiuvete Click-Clack scund chrome 106 126
5
X01436 Sifon chiuvete chrome U tubular 112 133
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.