Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Bide modul II

MODUL DE INSTALARE PENTRU BIDE II / 1120

Modul metalic universal de instalare pentru bideuri suspendate. Pentru toate tipurile de instalații, inclusiv montaj de gips-carton. Acesta garantează sustinerea greutatii de 400 kg. Picioare extensibile reglabile, distanță între alimentarea cu apă 55 - 145 mm. Datorita modulului de instalare, montarea bideului este foarte usoara.


Serie Accesorii

Obiectele sanitare din ceramică reprezintă astăzi o soluție sofisticată și complexă care facilitează folosirea lor, ceea ce le face mai plăcute decât înainte. Prin urmare, pe lângă vasele wc și bideurile RAVAK, oferim și o gamă largă de accesorii, cum ar fi nu doar capacele wc, ci și butoane de comandă pentru rezervoare wc, în mai multe culori și modele pentru a se potrivi perfect cu echipamentul de baie sau modulele de instalare pentru diferite tipuri de pereți. Ceea ce este minunat este faptul că un singur producător îți va asigura tot ceea ce este necesar pentru baie.

Informații tehnice

• dimensiuni (l/d/h): 510 x 115 - 195 x 1120 mm

• material: metal

• garanție: 10 ani (pentru piesele fixe), 3 ani (pentru piese înlocuibile)

• accesorii: bide Uni Chrome, baterie pentru bide de sine stătătoare

Modulul de instalare este conceput pentru un bide suspendat Uni Chrome cu o distanță de conectare de 180 mm sau 230 mm,cat si pentru alte modele de bide. Pentru montare în fața unui perete portant sau într-o structură de gips-carton.

3 ani garantie10 ani garantieConcepte
Bide modul II

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01704 Bide modul II/1120 724 861
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

Accesorii opționale