Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Bidet Chrome

Bidet Chrome

Designul curat, constă într-un stil simplu, fără a deranja cu detaliile inutile. Aspectul său completează produsele din seria Chrome și este potrivit pentru completare împreună cu vasul wc RimOff. Datorită montării suspendat la perete, la fel ca vasul wc, ușurează curățarea podelei băii sau a băii de serviciu. Fără borduri sau proeminențe, unde s-ar putea acumula murdăria. Pentru aspectul armonios al camerei de baie sau baia de serviciu, este potrivit să completați cu alte produse din conceptul Chrome.


Serie

La fel cum din motive de sănătate și senzație de bine ne spălăm mâinile, în același mod putem avea grijă de părțile noastre intime. Instalează-i un bideu în baie și el nu-și va mai închipui baia fără el.

Extinderea conceptului, către perfecțiune
Vasul bide Chrome prin design-ul urmează formele întregului concept de baie, astfel încât chiar și în băile asociate cu toaleta, puteți menține același stil. Designul său este, de asemenea, atât de avansat și versatil, încât poate fi utilizat cu succes în orice baie modernă.

Sistem de montare ascuns
Nu strica impresia generală de curățenie, facilitează curățarea și reduce locurile inaccesibile pe partea exterioară a vasului de toaletă, unde se poate depune murdărie.

Sistem de montare suspendat
Facilitează curățarea pardoselei din baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni(L/l/î): 360 x 525 x 300 mm
  • material: porțelan sanitar, glazura nu necesita finisaje suplimentare
  • sistem de fixare  ascuns
  • garanție: 10 ani
  • Accesorii care se pot comanda optional: modul de instalare bide, sifon bide, baterie bide

Material ceramic de calitate într-un design nou, cu stil, pentru fiecare zi.
Bidetul Chrome este prevăzut cu un orificiu pentru un bateria statiză de bide. Sistemul de montare este ascuns iar setul de montare este inclus în pachet.
Pentru bideu, vă recomandăm să cumpărați modul de instalare bide, sifon pentru bide și baterie bide (de exemplu. bateria stativă pentru bide Chrome).
Pentru o soluție completă în baie sau baia de serviciu, puteți să achiziționați accesorii Chrome sau alte produse din conceptul Chrome (vas wc, chiuvete, mobiliere etc.).

10 ani garantieConcepte
Bidet Chrome

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01450 360 x 525 x 300 mm Bidet chrome 1 192 1 419
8

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

6,4 MB