Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie 10° Free încastrabilă, pentru R-box

Baterie 10° Free încastrabilă, pentru R-box

TD F 065.00CR / TD F 065.20BL
Bateria este înclinată cu 10° spre utilizator. Brațul bateriei este foarte confortabil la mânuit și nu obstrucționează deloc în timpul dușului sau îmbăierii. Nou de asemenea, odată cu proiectarea suprafeței netede a manetei de control.

Produsul este disponibil în varianta tradițională cromată sau în cea neagră, la modă.


Serie Baterii încastrabile

Bateriile 10 ° Free încastrabile sunt disponibile ca baterii pentru căzi și duș, având opțiunea de a fi cu sau fără comutator în funcție de condițiile specifice în baie. Comutatorul bateriei pentru cadă este utilizat pentru a comuta între umplerea căzii și duș. La cabinele de duș se comută între dușul fix și dușul de mână. Seria 10 ° Free oferă un design neted al suprafeței de control

Montarea bateriei încastrabile 10 ° Free pe perete este făcută cu o înclinare de 10 ° spre utilizator. Brațul bateriei se manevrează confortabil și nu deranjează cu nimic atunci când facem duș sau baie în cadă.

Pentru a facilita instalarea bateriei 10° Free , oferim sistemul universal de montare R-box. Spre deosebire de bateriile încastrabile tradiționale, instalarea cu R-box este mult mai ușoară și înlocuirea bateriilor deasemenea. Datorită acestei părți din plastic, întreținerea se poate face fără a închide apa de la rețea.

Informații tehnice

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați baterie 10° Free cu celelalte produse din conceptul 10° oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

R-boxul conține sistemul de prindere la perete; nu include racorduri pentru țevile de apă sau alte materiale de instalații. R-box mai conține un capac din plastic, parte a corpului intern al R-boxului, care chiar dacă înlăturați partea externă a bateriei, păstrează funcționarea circuitului de apă din baie. Cu ajutorul acestui capac, rețeaua de apă poate fi aerisită, fără a închide circuitul de apă din baie. R-boxul are o săgeată care marchează pertea de sus a produsului, pentru a instala corect corpul bateriei.

5 ani garantieConcepteEasySwitchRavak Cleaner ChromeSoftMoveAutoSwitch
Baterie 10° Free încastrabilă, pentru R-box

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070136 TD F 065.00 Baterie incastrabila cu comutator pentru R-box 627 746
6
X070158 TD F 065.20 Baterie incastrabila cu comutator pentru R-box, negru 834 992
2
X070052 RB 070.50 R-box 426 507

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

14,3 MB
1,6 MB