Youtube

Baterii

Baterie 10° Free încastrabilă

Baterie 10° Free încastrabilă pentru duș, fără comutator

TD F 062.00
Bateria este înclinată cu 10° spre utilizator. Brațul bateriei este foarte confortabil la mânuit și nu obstrucționează deloc în timpul dușului sau îmbăierii. Nou de asemenea, odată cu proiectarea suprafeței netede a manetei de control.

Serie Baterii încastrabile

Bateriile 10 ° Free încastrabile sunt disponibile ca baterii pentru căzi și duș, având opțiunea de a fi cu sau fără comutator în funcție de condițiile specifice în baie. Comutatorul bateriei pentru cadă este utilizat pentru a comuta între umplerea căzii și duș. La cabinele de duș se comută între dușul fix și dușul de mână. Seria 10 ° Free oferă un design neted al suprafeței de control

Montarea bateriei încastrabile 10 ° Free pe perete este făcută cu o înclinare de 10 ° spre utilizator. Brațul bateriei se manevrează confortabil și nu deranjează cu nimic atunci când facem duș sau baie în cadă.

Pentru a facilita instalarea bateriei 10° Free , oferim sistemul universal de montare R-box. Spre deosebire de bateriile încastrabile tradiționale, instalarea cu R-box este mult mai ușoară și înlocuirea bateriilor deasemenea. Datorită acestei părți din plastic, întreținerea se poate face fără a închide apa de la rețea.

Informații tehnice

  • cartuș ceramic de 35 mm
  • proiectare: termostatată fără comutator, cu propriul corp încastrabil - nu este destinat pentru R-box
  • garanție: 5 ani

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați baterie 10° Free cu celelalte produse din conceptul 10° oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMoveExecuție parte metalică
Baterie 10° Free încastrabilă

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc Buftea
X070135 TD F 062.00 Baterie incastrabila fara comutator 419 499
2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

14,3 MB