Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Bateie chiuvete Chrome II, BeCool

BATERIE CHIUVETE CHROME II 300 MM, CU FUNCȚIE BECOOL, FĂRĂ VENTIL

CR II 015.01CR / CR II 015.21BL
Bateriile Chrome II reflectă tendințele actuale în designul băilor. Bateria pentru chiuvete extra-lungă, este perfectă pentru chiuvetele de blat. Datorită înălțimii extinse, creează un spațiu mai confortabil pentru spălare. Bateriile echipate cu funcția BeCool economisesc consumul de apă caldă și, prin urmare, energie. Cum? Mișcarea manetei bateriei începe în poziția de mijloc și din aceasta curge doar apă rece. La bateriile standard, în această poziție, apa fierbinte este deja amestecată cu apa rece. Adesea, asta este inutil. Nici măcar nu curge apa de care avem nevoie, pentru o clătire scurtă a mâinii.
Puteți alege baterii în design tradițional cromat sau negru, la modă.


Serie Chiuvete

Bateriile pentru chiuvetă Chrome sunt fără ventil şi cu ventil de scurgere şi tijă de acţionare. Toate bateriile Chrome sunt dotate cu cartuş ceramic cu diametru de 35 mm, pentru care se acordă o garanţie de 5 ani. Bateriile pentru chiuvetă sunt livrate cu furtune de conectare preinstalate cu lungine de 450 mm şi diametru G3/8. Vă recomandăm combinarea acestora cu chiuvetele din seria Chrome sau alte chiuvete RAVAK.

Informații tehnice

 • înălțimea bateriei: 300 mm - ExtraComfort Zone - înălțime extra a bateriei
 • cartuş ceramic cu diametru de 25 mm
 • funcția: BeCool
 • versiune culoare:
  • CR: Chrome - crom lucios
  • BL: Black - negru
 • garanție: 5 ani
 • furtune flexibile de conectare cu lungime de 450 mm şi diametru G3/8
 • corespunzătoare pentru chiuvetele Chrome Slim, Ceramic Slim O / R şi alte chiuvete RAVAK.

In interiorul bateriei se afla un aerator ingenios cu functie EcoFlow. Debitul este limitat la 3,8 l pe minut și îmbogățit cu aer. Probabil nici nu vei observa, dar îți va afecta consumul de apă, care va fi mai mic decât la o baterie obișnuită.
Bateria este echipată cu funcția BeCool, care economisește consumul de apă caldă. Maneta robinetului nu se intoarce la dreapta, ci incepe in pozitia de mijloc, din care curge doar apa rece. În poziția de mijloc, apa nu este amestecată inutil, ca la bateriile de lavoar standard, dar apa fierbinte este pornită doar prin rotirea manetei spre stânga.
Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriilor Chrome II cu alte elemente ale conceptului Chrome şi alte accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeEasyClean (perlator)SoftMoveEcoFlowBeCool
Bateie chiuvete Chrome II, BeCool

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070449 CR II 015.01CR Baterie chiuveta BeCool 300 mm fara ventil, crom 837 996
0
X070461 CR II 015.21BL Baterie chiuveta BeCool 300 mm fara ventil, negru 999 1 189

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

2,4 MB