Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier chiuvete, SD Natural 800

Mobilier chiuvete, SD Natural 800

Dulapul SD Natural 800 este o completare ideală pentru chiuvetele Natural. Spațiul de depozitare este împărțit în două sertare și poate păstra tot ceea ce doriți să ascundeti vederii. Suprafața albă lucioasă a dulapului va lumina baia cu strălucirea sa. Sinele metalice au garanție pe viață.


Serie Natural

Mobilier elegant, cu linii clare, poate fi combinat cu chiuvete din marmură turnată. Se potrivește fiecărei băi moderne. Numărul său de variante de mărime și posibilitățile de combinare a suprafețelor deschise și închise îl predestinează într-o gamă largă de utilizări.

Koupelnový nábytek Natural

Cameră pentru propriile combinații

Mobilierul din baie Natural include varianta cu sertare pentru a stoca cu ușurință tot ceea ce doriți să vă păstrați, precum și variante deschise, fără uși,  pentru a putea vedea produsele dvs. preferate. Fiecare spațiu de baie poate avea astfel propriul său farmec individual.


Koupelnový nábytek Natural

Combinația cu chiuveta

Am combinat mobilierul Natural cu chiuvete pentru a simplifica alegerea clientului atunci când achiziționează produsul. Întregul sistem este în perfectă armonie atât în ceea ce privește designul, cât și practicitatea..


Koupelnový nábytek Natural

Numărul variantelor de mărimi

Într-adevăr, toată lumea va putea alege din gama noastră de variante de mărime a mobilierului Natural, indiferent de mărimea băii. De la lățimea clasică de 50 cm, la confortabila de 80 cm până la extraordinara de 120 cm, sub o chiuvetă dublă care permite spălarea simultană pentru două persoane, fără nici o limitare.

Informații tehnice

  • dimensiuni(L x l x î): 80 x 45 x 45 cm
  • material: MDF
  • culoarea mobilierului: alb (lucios)
  • garanție: 5 ani

Dulapul pentru chiuvete SD Natural 800 este proiectat pentru a fi instalat sub chiuveta Natural 800. Este dotat cu două sertare, care oferă un spațiu amplu de depozitare. Livrate asamblate incluzând un set de instalare (șuruburi, balamale, prize). Dulapul trebuie montat pe un perete. Pentru o soluție completă și armonie de proiectare a băii, vă recomandăm să combinați dulapul de chiuvete SD Natural 800 cu alte produse din gama Natural (chiuveta Natural 800, oglinda Natural 800, dulapul cu coloană închisă SB Natural , cabinetul tip coloană SB Natural ) Produse RAVAK..

5 ani garantieImpregnare împotriva umidității
Mobilier chiuvete, SD Natural 800

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001052 800 x 450 x 450 SD Natural 800 alb 2 251 2 679
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

13,6 MB