Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilierul pentru chiuneta SD Natural 500

Mobilierul pentru chiuvete, SD Natural 500

Dulapul SD Natural 500 este o completare ideală pentru chiuvetele Natural. Spațiul de depozitare este împărțit în două sertare și poate păstra tot ceea ce doriți să ascundeti vederii. Suprafața albă lucioasă a dulapului va lumina baia cu strălucirea sa. Sinele metalice au garanție pe viață.


Serie Natural

Mobilier elegant, cu linii clare, poate fi combinat cu chiuvete din marmură turnată. Se potrivește fiecărei băi moderne. Numărul său de variante de mărime și posibilitățile de combinare a suprafețelor deschise și închise îl predestinează într-o gamă largă de utilizări.

Koupelnový nábytek Natural

Cameră pentru propriile combinații

Mobilierul din baie Natural include varianta cu sertare pentru a stoca cu ușurință tot ceea ce doriți să vă păstrați, precum și variante deschise, fără uși,  pentru a putea vedea produsele dvs. preferate. Fiecare spațiu de baie poate avea astfel propriul său farmec individual.


Koupelnový nábytek Natural

Combinația cu chiuveta

Am combinat mobilierul Natural cu chiuvete pentru a simplifica alegerea clientului atunci când achiziționează produsul. Întregul sistem este în perfectă armonie atât în ceea ce privește designul, cât și practicitatea..


Koupelnový nábytek Natural

Numărul variantelor de mărimi

Într-adevăr, toată lumea va putea alege din gama noastră de variante de mărime a mobilierului Natural, indiferent de mărimea băii. De la lățimea clasică de 50 cm, la confortabila de 80 cm până la extraordinara de 120 cm, sub o chiuvetă dublă care permite spălarea simultană pentru două persoane, fără nici o limitare.

Informații tehnice

  • dimensiuni (Lxlxî): 50 x 45 x 45 cm
  • material: MDF
  • culori disponibile: alb (lucios)
  • garanție: 5 ani

Mobilierul pentru chiuvete SD Natural 500 este proiectat pentru a fi instalat sub chiuveta Natural 500. Este dotat cu două sertare, care oferă un spațiu amplu de depozitare. Livrate asamblate incluzând un kit de instalare (șuruburi, balamale, prize). Trebuie montat pe un perete. Pentru o soluție completă și armonie în spațiul băii, vă recomandăm să combinați mobilierul pentru chiuvete SD Natural 500 cu alte produse din gama Natural (chiuvete Natural 500, oglindă Natural 500, dulap închis cu coloană SB natural, dulap deschis natural) și alte Produse RAVAK.

5 ani garantieImpregnare împotriva umidității
Mobilierul pentru chiuneta SD Natural 500

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001051 500 x 450 x 450 SD Natural 500 alb 2 058 2 449
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

13,6 MB