Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie încastrabilă cu termostat Chrome pentru duș

Baterie termostatată încastrabilă Chrome pt duș, fără comutator

CR 064.00CR.O1
Baterie încastrabilă cu termostat, cu design al Conceptului Chrome, care include întregul echipament pentru camera de baie. Bateria conține atât partea vizibilă, cât și partea din alamă care se încastrează în perete.


Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateria termostatată poate compensa fluctuațiile presiunii și temperaturii apei din conductă, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de caldă cum ați setat-o, în cel mai scurt timp posibil după ce ați rotit robinetul.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Butonul de siguranță de pe comanda termostatului împiedică pornirea neintenționată a apei mai calde de 38 ° C. Manipularea butonului de blocare este dificilă pentru copiii mici, deci elimină riscul de opărire.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

  • proiectare: termostatată fără comutator, cu propriul corp încastrabil - nu este destinat pentru R-box
  • garanție: 5 ani
  • pentru: parte a Conceptului Chrome

Bateria conține partea externă, care este vizibilă, cu designul conceptului Chrome, și partea încastrabilă din alamă, pentru instalarea în perete. Bateria termostatată poate fi combinată cu alte produse RAVAK.Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome. Recomandăm poziționarea termostatului la poziția maximă din când în când, pentru a preveni formarea depunerilor.

5 ani garantieRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiEconomisire
Baterie încastrabilă cu termostat Chrome pentru duș

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070095 CR 064.00CR.O1 Baterie incastrabila termostatata chrome pt dus, fara comutator, crom 1 039 1 237
1

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB
2,3 MB