Youtube Instagram

Baterii

Baterie încastrabilă cu termostat Chrome pentru duș

CR 064.00 Baterie termostatată încastrabilă Chrome pt duș, fără comutator

Baterie încastrabilă cu termostat, cu design al Conceptului Chrome, care include întregul echipament pentru camera de baie. Bateria conține atât partea vizibilă, cât și partea din alamă care se încastrează în perete.

Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateriile termostatice sunt capabile să echilibreze presiunea și temperatura apei astfel încât să asigure o temperatură constantă a apei caldă încă de la început.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Un buton de blocare situat pe capătul termostatic limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius. Utilizarea acestui buton de către copii este prea dificlă și riscul de a se opări este eliminat.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

  • cartuș(diametru, material): 35 mm, ceramic, termostat pentru reglarea temperaturii apei
  • pentru: cabine de duș care au doar un singur fel de duș, mobil sau fix, ori pentru căzi care nu au montat duș mobil
  • dotare: fără comutator
  • garanție baterie: 5 ani
  • pentru: parte a Conceptului Chrome

Bateria conține partea externă, care este vizibilă, cu designul conceptului Chrome, și partea încastrabilă din alamă, pentru instalarea în perete. Bateria termostatată poate fi combinată cu alte produse RAVAK.Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome. Recomandăm poziționarea termostatului la poziția maximă din când în când, pentru a preveni formarea depunerilor.

5 ani garantieRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiEconomisireExecuție parte metalică
Baterie încastrabilă cu termostat Chrome pentru duș

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070095 CR 064.00 Baterie incastrabila termostatata chrome pt dus, fara comutator 831,0924 989 2

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB