Instagram Pinterest Youtube

Duș

Walk-In Combination

Walk-In Combination

Design unic, de lux. Creează un spațiu de duș de orice dimensiune, orice combinație, conform dorințelor tale.


Serie Walk-In

Personalizați-vă baia

Cabinele de duș Walk - In sunt singurele cabine pe care chiar că poți să le adaptezi băii tale. Lăsați-ne pe noi să vă configurăm spațiul din baie. Obținute din cateva combinații posibile de sticle securit, cu stabilitatea asigurată de brațe elegante din metal si din profile locale, care nu vor interfera cu estetica întregii lucrări.

Sprchové kouty Walk-In

Un stil distinctiv

Suprafața netedă a solidei sticle securit, combinată cu liniile fine, strălucitoare ale setului, oferă senzația de spațiu aerisit și un stil distinctiv băii. Toate modelele sunt de asemenea disponibile în profile laterale negre și W SET negru.  Poți să personalizezi modelul dorit  (Configuratoare cabine), sau lasăne pe noi să îți personalizăm spațiul. Adaptabile, chiar și pentru spațiile înclinate, unde sunt necesare decupări, ori alte situații non standard.


Sprchové kouty Walk-In

Nu necesită cădiță de duș

Arată bine pe pardoseala cu  rigolă încastrată sau cu un sifon de pardoseală. Scoate în evidență frumusețea gresiei și nu limitează imaginația atunci când plănuiți dimensiunea cabinei de duș, cum însă o limitează folosirea unei cădițe de duș.


Sprchové kouty Walk-In

Sunt binevenite una sau două persoane

Cabinele de duș tip Walk - In, ideale chiar și pentru un duș în doi. Au un confortabil spațiu larg, care îndeamnă și permite și alte tipuri de relaxare, obținute de exemplu prin instalarea totemurilor de hidromasaj, a scăunelelor sau a dușului fix cu curgere tip "ploaie".

Informații tehnice

  • inaltime minima: 100 cm
  • inaltime maxima: 250 cm
  • latime minima: 80 cm
  • latime maxima: 160 cm
  • panou din sticla securizata: 8 mm; Transparent
  • garanție: 5 ani

Sticla este fixată pe perete prin intermediul unui profil de reglare. Panourile de sticlă individuale, sunt conectate printr-un profil de conectare la colț. Stabilitatea produsului este asigurata de o bara discretă (braț de fixare), care este livrata pe masura respectivă. Este format din două capete cromate (ptr.perete + ptr.sticlă) conectate printr-un profil de aluminiu cu finisaj lucios Alubright.

Cabinele de dus Walk-In sunt livrate in urmatoarea compozitie: peretii de sticla intr-un singur pachet.
Al doilea pachet (W SET) conține suporturi și una sau două bare metalice W SET și trebuie achiziționat separat. 

W SET - Suporturile și barele discrete țin în siguranță suprafețe mari de sticlă în loc și asigură stabilitatea întregii cabine. Construim și dimensiuni personalizate ale cabinelor. .
Construim și dimensiuni personalizate ale cabinelor.

5 ani garantieGrosimea sticlei 8 mmSticlă protejată cu AntiCalcÎntreținere ușoară
Walk-In Combination

Date pentru descarcare

2,3 MB