Instagram Pinterest Youtube

Duș

W SET-Uni Free/Wall

W SET-Uni Free/Wall, Walk-In Wall, Double Wall sau Free

Setul de bare și suporturi metalice ține în siguranță suprafețe mari de sticlă în loc și asigură stabilitatea peretelui Walk-In, Double Wall sau Free. Lungimea barei este de 1200 mm și poate fi scurtată după cum este necesar. Lățimea amplasată între perete și sticlă determină lățimea spațiului de duș.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set de piese metalice pentru cabine de dus Walk-In Wall, Double Wall sau Free. Lungimea barei este de 1200 mm și determină lățimea spațiului de duș. Poate fi scurtat după dorință.
W SET-Uni Free / Wall conține:

  • braț metalic – 1 buc
  • suport pentru sticlă – 1 buc
  • capac de capăt – 1 buc
  • capăt fixare sticlă – 1 buc
  • kit montare

Garanție: 5 ani

Stabilitatea cabinei este asigurata de un suport si o bara metalica cu finisaj lucios (alu bright) sau negru (black). Pentru cabina Walk-In Free este necesar să cumpărați două pachete W-SET Uni Free / Wall!

5 ani garantie
W SET-Uni Free/Wall

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
GWD01000A098 1200 mm W SET-Uni Free/Wall (cromat) 587 699
1
GWD010003023 W SET-Uni Free/Wall negru 806 959
8

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare