Instagram Pinterest Youtube

Duș

W SET-90 Wall/Corner

W SET-90 pentru cabinele Walk-In Wall, Corner

Setul de suporturi și brațe metalice menține în siguranță suprafețe mari de sticlă și asigură stabilitatea întregii cabine Walk-In Corner cu dimensiuni 120x90 sau Walk-In Wall, unde determină lățimea de intrare de 90 cm.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set de piese metalice pentru cabinele de duș Walk-In Corner 120x90 sau Walk-In Wall, unde determină lățimea intrării 90 cm.
W SET conține:

  • braț metalic - 1 bucată
  • suport - 1 bucată
  • kit montare

Garanție: 5 ani

Stabilitatea sticlei este asigurată de un suport și de un braț metalic, care constă din două capete cromate (perete + sticlă) și este conectat printr-un profil din aluminiu cu un finisaj din aluminiu cromat sau negru.

5 ani garantie
W SET-90 Wall/Corner

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
GWD01000A094 W SET-90 Wall/Corner (cromat) 513 611
0
GWD010003018 W SET-90 Wall/Corner negru 672 800

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare