Youtube Instagram

Duș

W SET-90 Free

W SET-90 ke koutům Walk-In Free

Set kovových vzpěr a podpěrek bezpečně udrží velkou plochu skla na svém místě a zajistí stabilitu celého koutu Walk-In. W SET-90 udává šířku vstupu z obou stran 90 cm.

Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set pro sprchové kouty Walk-In Free, kde udává šířku vstupu 90 cm z obou stran koutu.
W SET obsahuje:

  • vzpěra - 2 ks
  • podpěrka - 2 ks
  • montážní sada

Záruka: 5 let

Stabilitu koutu zajišťují 2 podpěrky a 2 kovové vzpěry, které se skládají z chromovaných koncovek (zeď + sklo), jež jsou spojeny hliníkovým profilem s lesklou povrchovou úpravou bright alu nebo černou.

5 ani garantie
W SET-90 Free

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
GWD01000A096 W SET-90 Free (cromat) 831,0924 989 0
GWD010003020 W SET-90 Free negru 1 121,8487 1 335

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare