Instagram Pinterest Youtube

Duș

W SET-90 Free

W SET-90 pentru Walk-In Free

Setul de bare și suporturi metalice ține în siguranță o zonă mare de sticlă și asigură stabilitatea întregii cabine Walk-In. W SET-90 indică lățimea de intrare pe ambele părți este de 90 cm.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set pentru cabine de duș Walk-In Free, unde indică o lățime de intrare de 90 cm pe ambele părți ale colțului.
W SET conține:

  • suporturi - 2 buc
  • brațe - 2 buc
  • kit montare

Garanție: 5 ani

Stabilitatea cabinei este asigurata de 2 suporturi si 2 bare metalice, care constau din capete cromate (perete + sticla), care sunt legate printr-un profil de aluminiu cu finisaj aluminiu lucios sau negru.

5 ani garantie
W SET-90 Free

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
GWD01000A096 W SET-90 Free (cromat) 945 1 125
0
GWD010003020 W SET-90 Free negru 1 251 1 489

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare