Instagram Pinterest Youtube

Duș

W SET-100 Wall/Corner

W SET-100 pentru cabinele Walk-In Wall, Corner

Setul de suporturi și brațe metalice menține în siguranță suprafețe mari de sticlă și asigură stabilitatea întregii cabine Walk-In Corner sau Walk-In Wall, unde determină lățimea de intrare de 100 cm.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set de piese metalice pentru cabinele de duș Walk-In Wall, unde determină lățimea intrării 100 cm.
W SET conține:

  • profil metalic - 1 bucată
  • suport - 1 bucată
  • kit montare

Garanție: 5 ani

Stabilitatea sticlei este asigurată de un profil metalic și de un  suport, care constă din două capete cromate (perete + sticlă) și este conectat printr-un profil din aluminiu cu un finisaj din aluminiu cromat sau negru.

5 ani garantie
W SET-100 Wall/Corner

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
GWD01000A095 W SET-100 Wall/Corner (cromat) 513 611
0
GWD010003019 W SET-100 Wall/Corner negru 672 800

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare