Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Vas WC Uni Chrome RimOff negru

Tehnologie care menține toaleta cu adevărat curată

Vasele wc Uni Chrome RimOff sunt complet lipsite de o margine de spălare, ceea ce prezintă un risc potențial de acumulare de murdărie. Fără o margine de spălare, nu există ascunzișuri inaccesibile în interiorul vasului de toaletă, vasul de toaletă este perfect neted, limpede și murdăria nu are de unde să se lipească. Designul special al toaletei permite o clătire precisă cu doar un jet de apă, fără a fi nevoie de curățare suplimentară. Soluția ideală pentru cei cărora le pasă curățenia perfectă, igiena și întreținerea ușoară. Estetica acestor vase wc este concepută pentru a urma conceptul larg de baie Chrome, inclusiv toate echipamentele de baie. Datorită suspendării pe perete, WC Uni Chrome RimOff facilitează curățarea pe podeaua băii sau a camerei de toaletă. Punctele de montare sunt ascunse pe vas pentru a nu deranja designul curat si integral al acestuia. Fără margini și pliuri unde s-ar putea depune murdăria. Într-un design negru de lux.


Serie

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fără detalii care să deranjeze privirea și cu un sistem eficient de spălare a interiorului vasului.  Mulțumită sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitată întreținerea întregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizează întreținerea vasului și în același timp are un design compact. Vasul wc Chrome are un capac practic, cu sistem de închidere SoftClose.

Extinderea conceptului, către perfecțiune
Vasul WC Chrome prin design-ul urmează formele întregului concept de baie, astfel încât chiar și în băile asociate cu toaleta, puteți menține același stil. Designul său este, de asemenea, atât de avansat și versatil, încât poate fi utilizat cu succes în orice baie modernă.

Nu există șuruburi vizibile, fără locuri inaccesibile
Nu strica impresia generală de curățenie, facilitează curățarea și reduce locurile inaccesibile pe partea exterioară a vasului de toaletă, unde se poate depune murdărie.

Totul pentru întreținere simplă
Sistemul de fixare suspendat, facilitează curățarea pardoselilor în camera de toaletă sau baie iar sistemul testat practic de spălare a vasului de toaletă - un guler cu găuri, distribuie apă acolo unde este nevoie. Vasul rămâne igienizat și ușor de întreținut.

Informații tehnice

Material ceramic negru mat de calitate, cu un design proaspăt și sofisticat pentru fiecare zi. Designul toaletei fără margine de spălare permite spălarea întregii suprafețe. Toaleta este concepută pentru a fi atârnată pe perete.
Vă recomandăm să cumpărați un modul de instalareun buton de comandă Chrome negru și un capac negru dotat cu sistem de inchidere SoftClose - capacul de WC Uni Chrome Flat negru.
WC Uni Chrome RimOff black are sistemul Click, care vă permite să scoateți cu ușurință scaunul cu o singură mișcare și să curățați perfect spațiul de sub el.
Pentru o soluție cuprinzătoare pentru o toaletă sau o baie, este posibil să achiziționați produse suplimentare din conceptul Chrome (bbideuri, chiuvete, mobilier etc.).

RAVAK recomandă:

  • consultați instalatorul (furnizorul) pentru o combinație adecvată a unui rezervor de spălare (modul de instalare) cu un WC suspendat RimOff
  • o combinație nepotrivită poate afecta dinamica apei spălate din rezervor cu posibilă revărsare peste marginea vasului
  • Vă recomandăm să folosiți WC-ul cu tehnologie RimOff cu modulul RAVAK sau modulele cu reglarea cantității de spălare la 4,5 l apă
10 ani garantieConcepte
Vas WC Uni Chrome RimOff negru

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01794 360 x 510 x 350 Vas WC Uni Chrome RimOff negru 2 083 2 479
0
X01795 360 x 445 x 61,5 Scaunel wc Uni Chrome Flat negru 856 1 019
1
X01797 247 x 165 x 5 Buton comanda Chrome negru, ptr rezervor wc 1 159 1 379

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare