Youtube

Baterii

Baterie Flat, stativă, pentru căzi

BATERIE FLAT STATIVĂ CU PATRU ORIFICII, PENTRU CĂZI

FL 026.00
Bateria Flat cu patru găuri este potrivită pentru instalarea pe marginea căzii. Produsul este format din patru componente în același design. Liniile lente ale bateriei coincid cu fluxul de apă. Control sensibil al pârghiei asigură o reglare perfectă a temperaturii curente și a apei. A treia componentă, la rândul său, are grijă să asigure comutarea fiabilă a fluxului de apă între cadă și duș. În ultima gaură este ascuns dușul de mână în trend cu moda.

Serie

Dintre bateriile de baie din seria Flat, puteți alege o variantă care se montează pe perete sau o variantă cu patru elemente, care este destinată instalării pe cadă, sau pe placa din spatele căzii. Controlul sensibil al primei manete a bateriei, asigură reglarea perfectă a temperaturii curente și a apei. A doua se ocupă de trecerea între umplerea căzii și folosirea dușului de mână.
Oferim o garanție de 5 ani pentru seria de baterii Flat.

Informații tehnice

Robinetul include un duș extractabil, cu un furtun metalic cu un blocant, în lungime de 175 cm. Pentru o soluție completă și consistența designului băii, vă recomandăm să o combinați cu alte baterii Flat. Vă recomandăm să folosiți pentru curățare externă produsul de curățare RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieRavak Cleaner ChromeSoftMoveExecuție parte metalică
Baterie Flat, stativă, pentru căzi

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc Buftea
X070120 FL 026.00 Baterie stativă pentru căzi, cu patru orificii 1 307 1 555
4

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

23,1 MB