Youtube Instagram

Baterii

Baterie cadă Chrome 150 mm

Baterie cadă de perete Chrome 150 mm

CR 022.00/150

  Un mod original de umplere a căzii, care combină designul și funcționalitatea. În poziția de bază a bateriei, aceasta nu ocupă spațiu suplimentar. Ridicarea manetei va face apa să curgă la duș, deschiderea pipei la 90°, va umple cada. O baterie unică, cu estetic excepțional pentru cada ta.


  Serie Chrome

  Concept original

  Minimalist și totuși prietenos datorită liniilor circulare care se armonizează cu conceptul Chrome. Designul original nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru proiectul băii, inclusiv pentru baterii.

  Vodovodní baterie Chrome

  Sortimentație completă

  Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


  Vodovodní baterie Chrome

  Unicitate

  Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


  Vodovodní baterie Chrome

  Accesorii în armonie

  Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

  Informații tehnice

  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • garanție: 5 ani
  • corespunzătoare pentru cada Chrome şi alte căzi RAVAK 

  Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriilor Chrome cu alte elemente ale conceptului Chrome şi accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

  5 ani garantieConcepteDistanță 150 mmRavak Cleaner ChromeEasyClean (perlator)SoftMoveCoolFeelExecuție parte metalică
  Baterie cadă Chrome 150 mm

  Preț / cumpărare

  Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
  X070042 CR 022.00/150 Baterie de perete pt cada fara set 150 mm 1 370 1 630
  23

  Preturile sunt in RON

  Date pentru descarcare

  26 MB
  965 kB