Youtube Instagram

Baterii

Baterii chiuvetă Chrome

Baterie chiuvetă fără ventil

CR 012.00

Calitate fără compromis, stil curat și armonie de design cu conceptul cu același nume. Designerul a reînviat conceptul minimalist de baterii și întregul concept cu forme ovale.


Serie Chrome

Concept original

Minimalist și totuși prietenos datorită liniilor circulare care se armonizează cu conceptul Chrome. Designul original nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru proiectul băii, inclusiv pentru baterii.

Vodovodní baterie Chrome

Sortimentație completă

Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


Vodovodní baterie Chrome

Unicitate

Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


Vodovodní baterie Chrome

Accesorii în armonie

Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

Informații tehnice

  • înălțimea bateriei: 149 mm - Standard Zone
  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • garanție: 5 ani
  • ffurtune flexibile de conectare cu lungime de 420 mm şi diametru G3/8
  • corespunzătoare pentru chiuvetele Chrome şi alte chiuvete RAVAK.

Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriilor Chrome cu alte elemente ale conceptului Chrome şi alte accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMoveExecuție parte metalică
Baterii chiuvetă Chrome

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere PRET -20%
PRIN PARTENERI
Preţ cu TVA
RAVAK ROM
     Stoc RAVAK Buftea
X070041 CR 012.00 Baterie chiuveta fara ventil 675   Alege partenerul 844
22

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

26 MB
965 kB