Youtube Instagram

Baterii

Batterie cadă de perete cu termostat TE 082.00/150

TE 082.00/150, varianta plată fără set

Cartuş ceramic pentru a controla fluxul şi temperatura apei,
cu garanţie de 5 ani.

Pentru temperatura constantă a apei în cabina de duș şi la umplerea căzii,
potrivită pentru toate căzile de baie RAVAK.  

Bateria de cadă termostatată poate fi combinată cu alte produse RAVAK. Pentru  o întreţinere adecvată este recomandat să folosiţi RAVAK Cleaner Chrome.

Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateriile termostatice sunt capabile să echilibreze presiunea și temperatura apei astfel încât să asigure o temperatură constantă a apei caldă încă de la început.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Un buton de blocare situat pe capătul termostatic limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius. Utilizarea acestui buton de către copii este prea dificlă și riscul de a se opări este eliminat.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

5 ani garantieDistanță 150 mmRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiEconomisireExecuție parte metalică
Batterie cadă de perete cu termostat TE 082.00/150

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070046 TE 082.00/150 Baterie de perete pt cada fara set Termo 200 889,9160 1 059 3

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB