Youtube Instagram

Baterii

Baterie 10° stativă chiuvetă, fără ventil

Baterie stativă chiuvetă, fără ventil 140 mm

TD 012.00

  • înălțime baterie 140 mm - Înălțime standard
  • cartuș ceramic de 35 mm
  • furtune flexibile de conectare de 400 mm cu diametru de G3/8
  • garanție 5 ani

Înclinarea practică spre mână a bateriei va face întreținerea zonei greu accesibile dintre baterie și perete mult mai ușoară.

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform vă propunem să combinați bateria 10° cu cecelalte produse din conceptul 10° oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

Baterie 10° stativă pentru chiuvetă, fără ventil.
Výška baterií 10°
Alegeți înălțimea potrivită. Bateriile înalte vor creea un spațiu mai confortabil pentru spălat. Perlatorul flexibil va asigura direcția jetului de apă acolo unde aveți nevoie.

Disponibilă din 03/2015.

Serie 10°

Te întâmpină

Au design modern și nu numai. Înclinarea de 10 grade a robinetului oferă un control plăcut și o excelentă potrivire cu orice tip de chiuvetă.

Vodovodní baterie 10°

Cu două înălțimi

Alege-o pe cea potrivită pentru tine. Cea mai înaltă este este potrivită pentru chiuvetele mai mari și mai adânci, precum și pentru umplerea vaselor mai înalte. Cea mai scundă este potrivită pentru chiuvetele mai mici, pentru care nu este necesară existența unei distanțe mari între robinet și fundul chiuvetei.


Vodovodní baterie 10°

Perlator ajustabil

Perlatorul corectează fluxul de apă, astfel încât să fie îndreptat în direcția potrivită.


Vodovodní baterie 10°

Sortiment complet

Include toate tipurile de baterii utilizabile în baie, precum bateriile de chiuvete, de bideuri, de dușuri, pentru căzile de baie, stative sau de perete, sunt inclusiv în varianta încastrabilă, o aplicație a sistemului universal de instalare R-box. Numai astfel poți fi sigur că design-ul băii este fără cusur.

Informații tehnice

30 ani este durata de viață a cartușului5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMoveExecuție parte metalică
Baterie 10° stativă chiuvetă, fără ventil

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070064 TD 012.00 Baterie chiuveta scunda fara ventil 394,12 469 1

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

26,9 MB