Youtube Instagram

Surse de inspiraţie pentru baia secundară

O suprafață de până la 5 m2 este întotdeauna o provocare pentru proprietar. Cum să mobilezi o asemenea baie ca să arate nu doar bine, ci să și servească nevoilor și să îndeplinească și dorința noastră? Simplu, alegând unul din conceptele noastre. Acestea au fost creeate punând accent pe ergonomie și practicitate, de catre designeri de top.

Utilarea cu produse  RAVAK:
Cada Rosa 95 160 cm cu paravan pentru duș VSK2 Rosa 160, chiuvetă Rosa Comfort pentru mobilier, mobilier chiuvetă SDU Rosa Comfort, mobilier tip coloană SB Uni, oglindă M 780, radiator Optima, baterie chiuvetă Rosa cu sifon, baterie încastrabilă Rosa cu comutator, pară de duș plată, suport tip bară de 90 cm pentru duș, furtun de duș și priză de perete pentru duș.

Modernul clasic, cu multe suprafețe de depozitare. Datorită formei interioare drepte, cada Classic conferă un confort sporit atât pentru o baie în cadă, cât și pentru un duș, dacă se completează cada cu un paravan pentru duș. Cada completată cu o oglindă, și cu mobilier, creează un aspect unitar, armonios.

Utilarea cu produse  RAVAK:
Cada Classic 160 cm cu panou frontal și lateral, cu paravan VS3 115, chiuvetă Classic 800, oglindă Classic 800, mobilier chiuvetă SD Classic 800, radiator Extra, baterie chiuvetă Neo cu sifon, baterie cadă Neo, pară de duș plată, suport tip bară de 90 cm pentru duș, furtun de duș.