Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Coloana de dus Termo cu functie Stop si poliță

Coloana de dus Termo cu functie Stop si poliță

TE 094.01 / TE 094.02
Sistemul de duș este echipat cu baterie termostatică de perete, polița, duș deasupra capului și de mână cu trei funcții. Robinetul compensează imediat fluctuațiile de presiune din țevi și ale temperaturii apei, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de cald așa cum ați setat-o. Oricine încearcă o dată o baterie termostatică va rămâne fidel acesteia.
Noua funcție Stop, datorită căreia puteți opri apa prin atingerea unui buton - de exemplu în timpul săpunirii. Când apăsați din nou butonul Stop, apa va curge din nou și va avea aceeași temperatură pe care ați setat-o înainte.


Serie Coloane de dus

Combinația favorită pentru duș

Rutina ta zilnică va fi transformată într-o experiență unică. Capul de duș manevrabil având lățimea optimă combinat cu dușul manual îmbină stilul, confortul și practicul. Sistemele duale de duș pot fi echipate cu baterii termostatate, prin  care se evită fluctuațiile de temperatură în timpul îmbăierii.

Duální sprchové systémy

Ușor de reglat

Înălțimea dușului vertical poate fi reglată chiar și după instalarea acestuia în perete. Poți roti dușul de deasupra capului într-o parte sau alta, după nevoie.


Duální sprchové systémy

manevrare cu o singură mână

Patina manuală de duș poate fi controlată cu o singură mână, aspect foarte apreciat în condiții special din timpul dușului. Eliberarea patinei, deplasarea și fixarea acesteia poate fi făcută cu o singură mână, mai ales atunci când aveți nevoie de cealaltă mână pentru ținerea dușului manual și să nu uităm că vă deplasați într-un mediu umed și alunecos.


Duální sprchové systémy

Patină metalică

Patina dușului manual din cadrul seriei duale de dușuri RAVAK este făcută din metal, nu din plastic. Acest material garantează operarea pentru mai mulți ani fără greșeală a patinei.

Informații tehnice

 • inaltimea coloanei termice: flexibila - reglare in intervalul 91 - 122,5 cm
 • cartus: termostatic pentru controlul temperaturii apei
 • buton rotativ cu functie termo pentru a seta temperatura dorita a apei
 • buton rotativ pentru a comuta între dușul superior și dușul manual
 • funcția de oprire pentru oprirea/pornirea imediată a apei
 • polița din sticla securizata in design: crom/alb, crom/negru
 • design cap de duș: rotund, material ABS, diametru 25,4 cm, reglabil în înălțime și lateral
 • design duș de mână: rotund, 3 funcții de intensitate a debitului de apă - Rain, SoftRain, Drop, suport glisant reglabil pe înălțime și suport pivotant
 • garanție: 5 ani
 • potrivit pentru toate cabinele de dus RAVAK si altele
 • Accesorii care se pot comanda optional: accesorii pentru baie

Coloana de duș cu baterie termostatică are o serie de caracteristici și moduri inovatoare. Folosiți butonul rotativ cu funcția termo pentru a seta temperatura dorită. Funcția Stop controlează pur și simplu comutarea apei pentru a opri sau reporni apa imediat în timpul dușului. Comutarea între dușul superior și dușul manual este posibilă cu un buton de control rotativ, debitul de apă se modificându-se din buton, de ex. comutarea de la dușul de mînă la dușul superior presupune scăderea debitului la pară și creșterea debitului la dușul superior până se ajunge la poziția finală.
Cablul de duș poate fi reglat pe înălțime sau rotit în lateral. 

Dușul de mână are trei funcții de intensitate a apei. Modul clasic de ploaie seamănă cu ploaia de vară și are un efect liniștitor asupra pielii. Cu funcția SoftRain, atunci când aerul este aspirat, vă veți bucura de o ploaie deosebit de moale, în care fiecare picătură este o sursă de bucurie. Când setați funcția Drop, apa curge foarte ușor și o veți folosi mai ales când vă săpuniți și vă spălați pe cap.

Prin apăsarea manetei, suportul pentru duș de mână poate fi mutat în orice poziție cu o singură mână, iar înclinarea acestuia poate fi reglată. Pe suprafața corpului bateriei a fost creat un raft practic albă sau neagră, care este bine fixat și oferă mult spațiu de depozitare.

Pachetul conține un segment pentru a compensa denivelările peretelui cu până la 20 mm.

5 ani garantieAirEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeEasyClean (perlator)Temperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisire
Coloana de dus Termo cu functie Stop si poliță

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070161 TE 094.01CR/WH Coloana de dus Termo cu functie Stop si poliță, crom/alb 2 192 2 608
0
X070162 TE 094.02CR/BL Coloana de dus Termo cu functie Stop si poliță, crom/negru 2 291 2 726

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

1,3 MB