Youtube Instagram

Duș

Ușa de duș Blix Slim BLSDP2

Ușa de duș BLIX SLIM BLSDP2 

Soluție ideală pentru crearea unui spațiu de duș de dimensiuni de 100 sau 120 cm într-o nișă.

Serie Blix Slim

Profile subțiri

Profilele cabinelor și ușilor de duș Blix Slim va încânta pe oricine caută o combinație reușită între calitatea dovedită și aspectul modern. Tehnologia sa se bazează pe ani de îmbunătățire a soluției care nu lasă loc pentru imperfecțiune. Designul produselor Blix Slim sa adaptat la baia modernă, are un cadru subtil, nu încarcă optic baia și susține impresia liberă a întregului spațiu.

Profil subțire

Dimensiunile fine ale cadrului conferă cabinei de duș un aspect tânăr și nu încarcă baia din punct de vedere vizual.

Curățare ușoară

Prin apăsarea ușoară a mecanismului de eliberare din partea inferioară a ușii glisante, ușa poate fi înclinată înapoi sau complet îndepărtată. Astfel, nu există locuri inaccesibile care să fie greu de curățat. Întreținerea cabinei de duș este simplificată și de curățarea cu ușurință cu ajutorul RAVAK Cleaner, proiectat pentru toate suprafețele din baie.

Sistem de culisare convenabil

Ușile glisante economisesc spațiu, fără a interfera cu spațiul din baie. Apa nu stropește pe podea în afara cabinei, caz în care ar putea crește riscul de alunecare.

Informații tehnice

  • BLSDP2 dimensiuni: 100, 120 cm
  • culoare profile și mânere: cromate (bright alu)
  • geam sticlă securit: 6 mm; Transparent
  • înălțime produs: 195 cm
  • garanție: 5 ani

Produsul constă dintr-o parte fixă și una culisantă (uşa).Se instalează în băile gata finisate (ideal a se instala în nişe sau  în combinaţie cu peretele fix BLPS) cu cădiţele de duş RAVAK  Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome sau direct pe pardoseală cu sifon/rigolă de scurgere.

Înainte de a instala produsul, acordați atenția cuvenită documentației tehnice din fila "Date pentru descărcare"; numărul indicat în numele produsului specific nu indică dimensiunea fixă.

5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalcSticlă detașabilăL/R varianta 180°Instalare ușoară (cabine de duș)
Ușa de duș Blix Slim BLSDP2

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X0PMA0C00Z1 977-1005
Intrare 400 mm
BLSDP2-100 cromat+Transparent 1 613,4454 1 920 0
X0PMG0C00Z1 1177-1205
Intrare 500 mm
BLSDP2-120 cromat+Transparent 1 713,4454 2 039 4

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.