Youtube Instagram

Baterii

Baterie duş Chrome 150 mm

Baterie duş de perete Chrome 150 mm

CR 032.00/150

  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • cu garanție de 5 ani   
  • potrivite pentru toate cabinele de duş RAVAK 

Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriiilor Chrome cu alte elemente ale conceptului Chrome şi accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

Serie Chrome

Concept original

Minimalist și totuși prietenos datorită liniilor circulare care se armonizează cu conceptul Chrome. Designul original nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru proiectul băii, inclusiv pentru baterii.

Vodovodní baterie Chrome

Sortimentație completă

Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


Vodovodní baterie Chrome

Unicitate

Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


Vodovodní baterie Chrome

Accesorii în armonie

Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

Informații tehnice

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMoveCoolFeelExecuție parte metalică
Baterie duş Chrome 150 mm

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070043 CR 032.00/150 Baterie de perete pt dus, fara set 150 mm 949,5798 1 130 5

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

26 MB