Youtube Instagram

Duș

Silicon de etanşare RAVAK Professional

Silicon sanitar de etanşare Ravak

alb sau transparent

  • conţinut: 310 ml

Siliconul sanitar original Ravak etanşează perfect materiale de diferite tipuri folosite la fabricarea produselor Ravak (sticlă, acril, plastic, aluminiu, vopsea, crom, etc). Pasta de silicon trebuie să aibă proprietăţi fungicide de lungă durată, să-şi păstreze culoarea şi să nu prezinte risc pentru sănătate.

Vă recomandăm să utilizați pentru cădiţe de duşchiuvete, căzi de baie, cabine și uși de duș.

Serie Accesorii pentru instalare

Cel mai important lucru la instalarea cu succes a unei cabine de duș, a unei uși sau a unei cădițe de duș este instalarea precisă, izolarea acestora, precum și acoperirea suprafețelor de contact la instalare și curățirea ulterioară a produselor. Instalarea neglijentă poate fi considerată drept o investiție irosită. Profită de avantajele derivate din experiența folosită în crearea produselor profesionale RAVAK.

De la profesioniști
Dezvoltarea produselor pentru instalarea cabinelor și cădițelor de duș se întemeiază pe responsabilitatea specialiștilor RAVAK, care sunt pe deplin conștienți de dificultățile și capcanele pe care le ridică un astfel de demers.

Pentru toată lumea
Având în vedere faptul că RAVAK are intenția să ajute pe oricine vrea să realizeze o parte din munca de instalare a produselor, compania a pregătit un kit de instalare care conține tot ceea ce este necesar.

Suntem aici pentru tine
Întotdeauna vei ști încotro te îndrepți. Doar contactează-ne.

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X01200 --- SILIKON alb 310 ml 25,21 30 30
X01201 SILIKON colourless 310 ml 25,21 30 64

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare