Instagram Pinterest Youtube

Duș

Sifon pentru cădiţe RAVAK Standard 90

Sifon standard cu capac din plastic cromat

Foarte popular și de înaltă calitate. Design simplu și calitate de primă clasă în fiecare baie.


Serie

Fără sifon, cădițele nu-și pot îndeplini rolul de a evacua apa în timpul dușului. Deoarece cădița împreună cu scurgerea este o parte importantă în camera de baie, am selectat materiale de cea mai înaltă calitate, care într-adevăr durează.

Sifoanele pentru cădițe RAVAK Basic, Standard și Professional au un diametru de 90 mm și un debit de 30 l de apă pe minut. Datorită acestui fapt, se pot instala în cabine și panouri de hidromasaj. Toate sifoanele de cădițe RAVAK se pot curăța din exterior, iar aceasta este o condiție necesară pentru cădițele instalate „fix“. Sifoanele Standard și Professional au diferit doar materialul din care este facut capacul care acoperă sifonul. Sifonul Professional are capacul din metal iar sifonul Standard îl are din plastic cromat. Aceste sifoane sunt recomandate pentru cădițele Galaxy Pro. Pentru cădițele Sabina este Sifonul Sabina cu preaplin, cu diametrul de 52 mm. Sifoanele pentru cădițe au de regulă așa numitul sistem de funcționare ClickClak (se apasă sifonul și scurgerea se oprește, mai apăsăm o dată și redeschidem scurgerea).

Suficient debit pentru scurgere
Sifoanele RAVAK au un debit de până la 30 l pe minut. Asta înseamnă că se pot monta în cabine și panouri de hidromasaj.

Ușor de curățat
Accesul ușor și ușurința cu care se poate curăța sifonul este esențială pentru liniștea noastră și pentru siguranța pe termen lung. Prin urmare, nu veți trăi cu frica de a vi se înfunda sifonul și de a chema instalatorul pentru a rezolva ceva foarte complicat.

Pentru fiecare model de cădițe RAVAK
Sifoanele RAVAK sunt disponibile în trei tipuri. Aceasta ne dă siguranța că fiecare model de cădiță își poate avea sifonul care i se potrivește.

Informații tehnice

  • diametru de: 9 cm
  • înălțimea sifonului este de 8,1 mm
  • debit 32 litri pe minut
  • având capac metalic cromat
  • garanție: 3 ani

Sifon standard 90 este potrivit pentru toate tipurile de cădițe de duș (Ø 90 mm), cu excepția cădiței Sabina. Recomandat în special pentru cădițele Galaxy Pro (FLAT). Separat pot fi achiziționate reducții pentru sifon, ceea ce reduce diferențele dimensionale dintre sifoanele RAVAK (diametrul de 40 mm) și țeava de evacuare (diametru de 50 mm).

3 ani garantie
Sifon pentru cădiţe RAVAK Standard 90

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01314 Sifon STANDARD 90 crom 95 113
0
X01304 Reductie 40/50mm 17 20

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

585 kB