Instagram Pinterest Youtube

Produse

Set magneți Pivot / Nexty

Magneți Pivot / Nexty

Setul de magneți îmbinați la 180° (D000000031) este proiectat pentru cabinele și ușile de duș Pivot / Nexty (PSKK3, NSKK3, PDOP1, NDOP1, PDOP2, NDOP2). Setul de magneți conține 2 bucăți (o pereche) de magneți.


Serie

Cabina ta de duș are câțiva ani? Întineriți-o și prelungiți-i viața! Aceste seturi de piese de schimb originale pentru cabinele de duș și ușile Pivot / Nexty vor restabili etanșeitatea produsului.

Náhradní díly Pivot

Garnituri verticale

Etanșeitatea la apă a pieselor fixe este asigurată de un profil de fixare. Părțile mobile (panouri din sticlă de siguranță cu grosimea de 6 mm) sunt sigilate cu benzi de etanșare verticale. Aceste benzi transparente pot fi înlocuite cu ușurință pentru a restabili etanșeitatea la apă a îmbinării dintre panourile sau ușile cabinei de duș Pivot / Nexty.


Náhradní díly Pivot

Magneți

Un set de magneti te va asigura că ușile de la duș se închid așa cum ar trebui.


Náhradní díly Pivot

Garnitura prag

O șină de picurare inferioară este o componentă necesară a unei bare de prag și funcționează împreună cu aceasta pentru a preveni stropirea apei în afara zonei de duș.

Informații tehnice

Un set de magneți (2 buc) va avea grijă în mod fiabil de închiderea corectă a ușilor de duș și a ușilor cabinelor din seria Pivot / Nexty.

Ne pare rău, dar acest produs nu este disponibil pentru cumpărare prin intermediul magazinului electronic cu serviciu de livrare. Pentru ridicarea personală în Buftea, puteți comanda la numărul de telefon 0314 255 870. Puteți contacta insă un partener al nostru accesând puncte de vanzare
2 ani garantie
Set magneți Pivot / Nexty

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
D000000031 Set magneti 180° drepti PIVOT (2 buc) 175 208
0

Termen de livrare în 30 zile.
Alte piese se găsesc în Catalogul pieselor de schimb, la secțiunea „Date pentru descărcare” sau contactați-ne la tel: +40 314 255 870 sau prin mail la office at ravak.ro.

Date pentru descarcare