Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Buton de control Chrome negru, ptr rezervor wc

BUTON DE CONTROL CROMAT NEGRU

Îți va regla toaleta la perfecțiune. Designul se potrivește în special cu echipamentul de baie și toaletă din seria Chrome. Mecanismul cu buton este integrat în perete, astfel încât nu perturbă unitatea lor estetică.


Serie Accesorii

Obiectele sanitare din ceramică reprezintă astăzi o soluție sofisticată și complexă care facilitează folosirea lor, ceea ce le face mai plăcute decât înainte. Prin urmare, pe lângă vasele wc și bideurile RAVAK, oferim și o gamă largă de accesorii, cum ar fi nu doar capacele wc, ci și butoane de comandă pentru rezervoare wc, în mai multe culori și modele pentru a se potrivi perfect cu echipamentul de baie sau modulele de instalare pentru diferite tipuri de pereți. Ceea ce este minunat este faptul că un singur producător îți va asigura tot ceea ce este necesar pentru baie.

Informații tehnice

Material ceramic negru mat de calitate, cu un design proaspăt și sofisticat pentru fiecare zi. Designul toaletei fără margine de spălare permite spălarea întregii suprafețe. Toaleta este concepută pentru a fi atârnată pe perete.
Vă recomandăm să cumpărați un modul de instalareun buton de comandă Chrome negru și un capac negru dotat cu sistem de inchidere SoftClose - capacul de WC Uni Chrome Flat negru.
WC Uni Chrome RimOff black are sistemul Click, care vă permite să scoateți cu ușurință scaunul cu o singură mișcare și să curățați perfect spațiul de sub el.
Pentru o soluție cuprinzătoare pentru o toaletă sau o baie, este posibil să achiziționați produse suplimentare din conceptul Chrome (bbideuri, chiuvete, mobilier etc.).

RAVAK recomandă:

  • consultați instalatorul (furnizorul) pentru o combinație adecvată a unui rezervor de spălare (modul de instalare) cu un WC suspendat RimOff
  • o combinație nepotrivită poate afecta dinamica apei spălate din rezervor cu posibilă revărsare peste marginea vasului
  • Vă recomandăm să folosiți WC-ul cu tehnologie RimOff cu modulul RAVAK sau modulele cu reglarea cantității de spălare la 4,5 l apă
3 ani garantieConcepte
Buton de control Chrome negru, ptr rezervor wc

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01797 247 x 165 x 5 Buton de control Chrome negru, ptr rezervor wc 1 159 1 379
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.