Instagram Pinterest Youtube

Baterii

R-box Vertical O2/O3, Corp de bază pentru bateriile încastrabile cu 2 și 3 căi

R-BOX VERTICAL O2/O3 - CORP DE BAZA PENTRU BATERIILE INCASTRABILE ESPIRIT SI ELEGANTA

RB 07F.50
Un corp de instalare care minimizează riscul de deteriorare a bateriei încastrabile de chiuvetă în timpul instalării sau instalarea incorectă a acesteia. Instalarea cu corpul de bază este mai puțin laborioasă, mai rapidă și rezultatul este în general este perfect. Cutia de plastic protejeaza partea interioara a corpului bateriei atunci cand este inglobata in perete si in acelasi timp permite o mai buna manevrarei.


Serie R-box

Instalare simplă și precisă a bateriilor încsatrabile

Sistemul universal de instalare R-box constă într-un corp de plastic care protejează garnitura robinetului, care permite realizarea mai ușoara poziționării bateriei încastrabile în plan vertical, facilitează astfel munca instalatorilor, și influențează deasemenea pozitiv rezultatului evident al instalării acesteia.

Simplifică instalarea
R-box va ușura și accelera instalarea bateriilor încastrabile, cu rezultate mult mai precise și evidente .

Indiferent de materialul din care este construit peretele
R-box poate fi instalat în pereți de rigips, pe perete din beton și alte materiale.

Compatibilitate
Compatibil cu toate tipurile de țevi (PPR, cupru, plastic).

Informații tehnice

  • dimensiuni: mare flexibilitate de instalare, la o adâncime de 75-100 mm
  • destinat: pentru bateriile încastrabile cu 2 și 3 căi din seria Espirit ES 068.00.O3.RB07F și Eleganta EL 068.00.O3.RB07F
  • asamblare: foarte usor si sigur
  • instalare: într-un perete din cărămidă, sau în gips-carton
  • garanție: 10 ani

R-box este un sistem universal de instalare pentru baterii încastrabile cu 2 și 3 căi, care este încorporat în perete. Partea inferioară a bateriei integrată în cutia R este realizată din alamă de înaltă calitate, la fel ca și partea superioară a bateriei. Spre deosebire de bateriile clasice montate pe perete, instalarea în cutia R este mult mai ușoară, la fel și posibila înlocuire a părții vizibile superioare. Partea superioară vizibilă a bateriei încastrabile cu 2 sau 3 căi din seriile Espirit și Eleganta se instalează numai după finalizarea completă a băii și, prin urmare, veți fi sigur că bateria nu va fi deteriorată înainte de finalizarea finală a băii. lucrări de construcție sau că nu va dispărea complet din clădire.

R-box contine material pentru fixare pe perete, nu include racorduri pentru liniile de apa sau alt material sanitar. R-box-ul conține un capac de plastic funcțional din corpul interior al bateriei stocat în R-box, care menține distribuția apei în baie pe deplin funcțională chiar și atunci când partea superioară a bateriei este îndepărtată. Prin această piesă din plastic, distribuția apei poate fi aerisită, fără a opri apa.

10 ani garantie
R-box Vertical O2/O3, Corp de bază pentru bateriile încastrabile cu 2 și 3 căi

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070235 RB 07F.50 Corpul de bază al bateriilor încastrabile, R-box Vertical O2/O3 1 755 2 089
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

4,1 MB