Instagram Pinterest Youtube

Baterii

R-box Termo, corp de bază pentru baterii termostatice încastrabile

R-BOX TERMO - CORP DE BAZA PENTRU BATERIILE INCASTRABILE ESPIRIT

RB 07C.50
Un corp de instalare care minimizează riscul de deteriorare a bateriei încastrabile de chiuvetă în timpul instalării sau instalarea incorectă a acesteia. Instalarea cu corpul de bază este mai puțin laborioasă, mai rapidă și rezultatul este în general este perfect. Cutia de plastic protejeaza partea interioara a corpului bateriei atunci cand este inglobata in perete si in acelasi timp permite o mai buna manevrare.


Serie R-box

Instalare simplă și precisă a bateriilor încsatrabile

Sistemul universal de instalare R-box constă într-un corp de plastic care protejează garnitura robinetului, care permite realizarea mai ușoara poziționării bateriei încastrabile în plan vertical, facilitează astfel munca instalatorilor, și influențează deasemenea pozitiv rezultatului evident al instalării acesteia.

Simplifică instalarea
R-box va ușura și accelera instalarea bateriilor încastrabile, cu rezultate mult mai precise și evidente .

Indiferent de materialul din care este construit peretele
R-box poate fi instalat în pereți de rigips, pe perete din beton și alte materiale.

Compatibilitate
Compatibil cu toate tipurile de țevi (PPR, cupru, plastic).

Informații tehnice

  • dimensiuni: mare flexibilitate de încastrare, la o adâncime de 75-100 mm
  • conceput pentru: pentru bateriile termostatice încastrabile din seria Espirit ES 063.00.O2.RB07C și ES 067.00.O3.RB07C
  • asamblare: foarte usor si sigur
  • instalare: într-un perete din cărămidă, sau în gips-carton
  • garanție: 10 ani

R-box este un sistem universal de instalare pentru baterii termostatice încastrabile, care este încorporat în perete. Partea inferioară a bateriei integrată în cutia R-Box este realizată din alamă de înaltă calitate, la fel ca și partea superioară a bateriei. Spre deosebire de bateriile clasice montate pe perete, instalarea în cutia R este mult mai ușoară, la fel și posibila înlocuire a părții vizibile superioare. Partea cu vedere de sus a bateriei încastrabile termostatate din seria Espirit se instalează numai după finalizarea completă a băii, astfel încât veți fi siguri că bateria nu va fi deteriorată înainte de finalizarea lucrărilor de construcție, sau că nu va disparea complet din clădire.

R-box contine material pentru fixare în perete, nu include racorduri pentru liniile de apa sau alt material sanitar. R-box-ul conține un capac de plastic funcțional din corpul interior al bateriei stocat în R-box, care menține distribuția apei în baie pe deplin funcțională chiar și atunci când partea superioară a bateriei este îndepărtată. Prin această piesă din plastic, distribuția apei poate fi aerisită, fără a opri apa.

10 ani garantie
R-box Termo, corp de bază pentru baterii termostatice încastrabile

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070232 RB 07C.50 Corpul de bază al bateriilor încastrabile, R-box Termo 2 100 2 499
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

1,4 MB