Instagram Pinterest Youtube

Baterii

R-box Horizontal, corpul de bază al bateriei încastrabile

R-BOX - CORP DE BAZA PENTRU BATERIILE INCASTRABILE ESPIRIT SI ELEGANTA

RB 07D.50
Un corp de instalare care minimizează riscul de deteriorare a bateriei încastrabile de chiuvetă în timpul instalării sau instalarea incorectă a acesteia. Instalarea cu corpul de bază este mai puțin laborioasă, mai rapidă și rezultatul este în general este perfect. Cutia de plastic protejeaza partea interioara a corpului bateriei atunci cand este inglobata in perete si in acelasi timp permite o mai buna manevrare.


Serie R-box

Instalare simplă și precisă a bateriilor încsatrabile

Sistemul universal de instalare R-box constă într-un corp de plastic care protejează garnitura robinetului, care permite realizarea mai ușoara poziționării bateriei încastrabile în plan vertical, facilitează astfel munca instalatorilor, și influențează deasemenea pozitiv rezultatului evident al instalării acesteia.

Simplifică instalarea
R-box va ușura și accelera instalarea bateriilor încastrabile, cu rezultate mult mai precise și evidente .

Indiferent de materialul din care este construit peretele
R-box poate fi instalat în pereți de rigips, pe perete din beton și alte materiale.

Compatibilitate
Compatibil cu toate tipurile de țevi (PPR, cupru, plastic).

Informații tehnice

  • dimensiuni: montare la o adâncime de 60 mm
  • destinat: pentru baterii ascunse orizontale din seria Espirit ES 065.00.O2.RB07D+S., ES 068.00.O3.RB07D+S. și Eleganta EL 065.00.O2.RB07D+S., EL 068.00.O3.RB07D+S.
  • asamblare: foarte usor si sigur
  • instalare: într-un perete din cărămidă, sau în gips-carton
  • garanție: 10 ani

R-box este un sistem universal de instalare pentru bateriile încastrabile de chiuvetă fiind este încorporat în perete. Partea inferioară a bateriei integrată în cutia R-box este realizată din alamă de înaltă calitate, la fel ca și partea superioară a bateriei. Spre deosebire de bateriile clasice montate pe perete, instalarea în cutia R este mult mai ușoară, la fel și posibila înlocuire a părții vizibile superioare. Partea superioară vizibilă a seriei de baterii încastrabile de chiuvete Espirit și Eleganta se instalează numai după ce baia a fost complet finalizată, astfel încât să fii sigur că bateria nu va fi deteriorată înainte de finalizarea lucrărilor de construcție, sau că va nu dispărea complet din clădire.

R-box contine material pentru fixare pe perete, nu include racorduri pentru liniile de apa sau alt material sanitar. R-box-ul conține un capac de plastic funcțional din corpul interior al bateriei stocat în R-box, care menține distribuția apei în baie pe deplin funcțională chiar și atunci când partea superioară a bateriei este îndepărtată. Prin această piesă din plastic, distribuția apei poate fi aerisită, fără a opri apa.

10 ani garantie
R-box Horizontal, corpul de bază al bateriei încastrabile

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070233 RB 07D.50 Corpul de bază al bateriilor încastrabile, R-box Horizontal 1 310 1 559
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

4,1 MB