Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Polița Slim C

Polița Slim C

Polița de colț Slim C este un accesoriu de design pentru o baie modernă. Este potrivit pentru crearea unui spațiu de depozitare la duș, deasupra căzii, la chiuvetă etc. Aranjând mai multe piese una peste cealaltă, veți crea un ansamblu impresionant cu o zonă de depozitare suplimentară pentru tot ceea ce trebuie să plasați în baie.


Serie

Lux si multifunctionalitate

Polițele subțiri de perete sunt un accesoriu de design pentru o baie modernă. Polițele negre și satinate au un panou frontal cromat distinctiv. Vă permite să asortați baia până la cel mai mic detaliu cu bateriile și alte accesorii pentru baie. Polițele drepte și de colț sunt potrivite pentru a crea spațiu de depozitare la duș, deasupra căzii, la chiuvetă etc.

Koupelnové poličky Slim

Proces de producție profesional

Fabricat din metale de înaltă calitate. Suprafața plană a raftului este perforată astfel încât apa să nu se lipească de suprafață, dar totuși oferă stabilitate obiectelor plasate.


Koupelnové poličky Slim

Variabilitate

Aranjand mai multe piese una peste alta, vei crea un ansamblu impresionant cu o suprafata de depozitare in plus pentru tot ce trebuie sa asezi in baie.


Koupelnové poličky Slim

Cârlige practice

Raftul plat are un carlig practic pentru a agăța un prosop pe ambele parti. Cârligul de jos este atașat la mijlocul raftului, care ține chiar și un obiect mai greu, cum ar fi un uscător de păr. La raftul din colț veți găsi trei cârlige inferioare.

Informații tehnice

  • dimensiune: 290 x 206 x 22 mm
  • material: aluminiu eloxat și alamă cromată
  • design de culoare: negru / crom, satin / crom
  • Metoda de montare: prin găurire
  • garanție: 5 ani

Suprafața plană a poliței este perforată astfel încât apa să nu rămână pe suprafața poliței, dar oferă totuși stabilitate obiectelor depozitate. În mijlocul raftului sunt atașate trei cârlige inferioare, care țin chiar și un obiect mai greu, cum ar fi un uscător de păr. Combinând două sau mai multe rafturi, veți obține un set eficient cu o zonă de depozitare suplimentară. Vă recomandăm să combinați cu un raft drept Slim S.
Vă recomandăm să folosiți RAVAK Cleaner Chrome pentru curățarea externă. Montare cu patru dibluri.

5 ani garantieRavak Cleaner Chrome
Polița Slim C

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X07P576 290 x 206 x 22 mm Polița Slim C, negru/crom 387 460
1
X07P578 Polița Slim C, satin/crom 387 460
0
X07P650 Polița Slim C, negru/negru 344 409
1
X07P652 Polița Slim C, alb/alb 318 379
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.