Youtube Instagram

Baterii

Baterie încastrabilă Chrome fără comutator pentru R-box

Baterie încastrabilă Chrome fără comutator pentru R-box

CR 066.00 + RB 070.50

Cada trebuie să fie echipată cu sifon de scurgere cu umplere prin preaplin iar cabina pentru duş trebuie să fie prevăzută cu priză pentru duş.


Serie Chrome

Concept original

Minimalist și totuși prietenos datorită liniilor circulare care se armonizează cu conceptul Chrome. Designul original nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru proiectul băii, inclusiv pentru baterii.

Vodovodní baterie Chrome

Sortimentație completă

Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


Vodovodní baterie Chrome

Unicitate

Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


Vodovodní baterie Chrome

Accesorii în armonie

Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

Informații tehnice

  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • garanție: 5 ani
  • potrivite pentru toate cabinele de duş şi căzile RAVAK. 

R-box conţine materialele necesare pentru fixare pe perete, nu include conexiunile la conductele de apă sau alte accesorii conexe. Unitatea încastrabilă R-box conţine un capac din plastic care se regăseşte în corpul acesteia, care menţine distrubuţia apei activă în clădire chiar dacă bateria nu este instalată. Datorită acestui capac racordurile ţevilor la reţeua de apă se poate face fără închiderea reţelei de apă. Partea superioară a R-box-ului este marcată vizibil cu o săgeată care indică corect cu o săgeată orientarea corpului bateriei.

Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriilor Chrome cu alte elemente ale conceptului conceptului Chrome şi accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMoveFastReaction
Baterie încastrabilă Chrome fără comutator pentru R-box

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070057 CR 066.00 Baterie incastrabila fara comutator pentru R - box 588 700
4
X070052 RB 070.50 R-box 426 507
31

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

26 MB
965 kB