Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie încastrabilă Chrome fără comutator pentru R-box

Baterie încastrabilă Chrome fără comutator pentru R-box

CR 066.00CR.O1.RB070
Cada trebuie să fie echipată cu sifon de scurgere cu umplere prin preaplin iar cabina pentru duş trebuie să fie prevăzută cu priză pentru duş.


Serie Chrome

Atemporalitate care luminează ziua

Frumusețea metalului strălucitor sau negru și sunetul liniștitor al apei. Acestea sunt bateriile Chrome. Geometria suprafeței ovale și plane, care le-a fost furnizată de studioul de succes Nosal Design. Chrome este un joc minimalist de contraste la care vei reveni. Bateriile fac parte dintr-un concept atât de atent și complex încât a primit o nominalizare pentru Czech Grand Design. Datorita formei sale, este potrivita pentru orice baie. Veți alege o baterie tradițională în crom, sau veți prefera tendința modernă sub formă de negru?

Vodovodní baterie Chrome

Sortimentație completă

Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


Vodovodní baterie Chrome

Unicitate

Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


Vodovodní baterie Chrome

Accesorii în armonie

Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

Informații tehnice

  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • garanție: 5 ani
  • potrivite pentru toate cabinele de duş şi căzile RAVAK. 

R-box conţine materialele necesare pentru fixare pe perete, nu include conexiunile la conductele de apă sau alte accesorii conexe. Unitatea încastrabilă R-box conţine un capac din plastic care se regăseşte în corpul acesteia, care menţine distrubuţia apei activă în clădire chiar dacă bateria nu este instalată. Datorită acestui capac racordurile ţevilor la reţeua de apă se poate face fără închiderea reţelei de apă. Partea superioară a R-box-ului este marcată vizibil cu o săgeată care indică corect cu o săgeată orientarea corpului bateriei.

Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriilor Chrome cu alte elemente ale conceptului conceptului Chrome şi accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMoveFastReaction
Baterie încastrabilă Chrome fără comutator pentru R-box

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070057 CR 066.00CR.O1.RB070 Baterie incastrabila fara comutator pentru R-box, crom 588 700
0
X070052 RB 070.50 R-box 426 507
2

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

26 MB
1,6 MB