Instagram Pinterest Youtube

Duș

Pereti ficşi Blix Slim BLSPS

Parte fixă BLSPS 

Combinația ideală pentru ușa de duș BLSDP2. Prin combinarea acestora veți obține o cabină de duș într-o formă dreptunghiulară. O chiuvetă sau o mașină de spălat poate fi așezată chiar lângă peretele fix. În design lucios sau negru. 


Serie Blix Slim

Profile subțiri

Profilele cabinelor și ușilor de duș Blix Slim va încânta pe oricine caută o combinație reușită între calitatea dovedită și aspectul modern. Tehnologia sa se bazează pe ani de îmbunătățire a soluției care nu lasă loc pentru imperfecțiune. Designul produselor Blix Slim sa adaptat la baia modernă, are un cadru subtil, nu încarcă optic baia și susține impresia liberă a întregului spațiu.

Profil subțire

Dimensiunile fine ale cadrului conferă cabinei de duș un aspect tânăr și nu încarcă baia din punct de vedere vizual.

Curățare ușoară

Prin apăsarea ușoară a mecanismului de eliberare din partea inferioară a ușii glisante, ușa poate fi înclinată înapoi sau complet îndepărtată. Astfel, nu există locuri inaccesibile care să fie greu de curățat. Întreținerea cabinei de duș este simplificată și de curățarea cu ușurință cu ajutorul RAVAK Cleaner, proiectat pentru toate suprafețele din baie.

Soluție dovedită tehnic

Sistemul de alunecare a ușilor economisește spațiu în baie, piesele ușii nu se încrucișează sau blochează, iar sistemul lor de basculare ne asigură că fiecare loc este accesibil curățeniei.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 80, 90 cm
  • culoare profile: cromate (bright alu), negru
  • geam sticlă securit: 6 mm; Transparent
  • înălțime produs: 195 cm
  • garanție: 5 ani

Perete fix dintr-un singur element în dimensiuni de 80, 90 cm, culoare profil: lucios, tip geam sticlă securit: transparent, înălţimea standard este de 1950 mm. Produsul poate fi instalat în colţul băii sau nişă (în funcţie de dimensiunea uşii de duş folosite BLDP2) pe cădiţe Angela,  Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome sau direct pe pardoseală cu rigolă de duş . Nu este destinat utilizării independente.

Înainte de a instala produsul, acordați atenția cuvenită documentației tehnice din fila "Date pentru descărcare"; numărul indicat în numele produsului specific nu indică dimensiunea fixă.

5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalc
Pereti ficşi Blix Slim BLSPS

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X9BM40C00Z1 785-800 mm BLSPS-80 cromat+sticla Transparent 860 1 023
1
X9BM40300Z1 BLSPS-80 negru+sticla Transparent 897 1 067
X9BM70C00Z1 885-900 mm BLSPS-90 cromat+sticla Transparent 925 1 101
X9BM70300Z1 BLSPS-90 negru+sticla Transparent 961 1 143

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.