Instagram Pinterest Youtube

Duș

Pereti ficşi Blix BLPSZ

Perete fix Blix BLPSZ

Perete fix este destinat combinării cu ușa pliantă BLDZ2 din seria Blix. Permite crearea unei cabine de duș dreptunghiulare sau pătrate.


Serie Blix

Practice și atractive

Cabinele de duș Blix reprezintă cel mai bun raport între calitatea înaltă și accesibilitate. Manopera integră și design-ul modern sunt la îndemâna oricărui client și aduce mereu numeroase beneficii practice.

Sprchové kouty a dveře Blix

Funcționare plăcută

Sistemul de glisare al cabinelor de duș Blix este foarte silențios și solid deoarece partea sa de jos este echipată cun un mecanism SilentRun, care previne ca părțile glisante să se blocheze sau să se încrucișeze. Acest fapt este o promisiune de utilizare a cabinelor de duș pe viață fără probleme tehnice sau de zgomot.


Sprchové kouty a dveře Blix

Curățare ușoară

Apăsând ușor mecanismul de la baza ușii glisante, ușa se poate înclina ușor în spate sau chiar îndepărta complet. Astfel, nu există locuri innacesibile sau greu de curățat.


Sprchové kouty a dveře Blix

Pentru toate vârstele

Având până la doi metri lungime, ușile de duș sunt potrivite chiar și pentru un duș în doi, cu persoana iubită de exemplu, în timp ce cabinele arcuite, se potrivesc bailor mai mici. De asemenea există cabine de duș cu o înălțime mai mică, dotate cu o cădiță mai adâncă, pretabile pentru copii și oamenii în vârstă. Cabinele de duș Blix pot fi alături de tine o întreagă viață.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 80, 90 cm
  • culori profile: profil - lucios Alubright
  • geam din sticlă securit: 6 mm; Transparent
  • înălțime: 190 cm
  • garanție: 5 ani

Produsul constă într-o singură parte fixă. Instalați într-un colț al băii (în combinație cu ușa de duș BLDZ2) pe cădițele RAVAK Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro sau Gigant Pro Chrome sau direct pe podeaua cu o rigolă sau sufon de pardoseală. Peretele fix nu este proiectat pentru a fi folosit separat. Combinând ușa dușului cu doi pereți ficși de tip BLPSZ, puteți crea o cabină de duș în formă de U. Produsul poate fi lărgit cu 20 mm prin utilizarea unui profil de extensie BLNPS. De asemenea, putem face produse atipice.

Înainte de asamblarea produsului, acordați atenție documentelor tehnice din fila „Date pentru descărcare”, numărul din numele produsului, nu indică dimensiunea sa exactă.

5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalc
Pereti ficşi Blix BLPSZ

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X93H40C00Z1 BLPSZ-80 cromat+Transparent 887 1 055
0
X93H70C00Z1 BLPSZ-90 cromat+Transparent 941 1 120

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

2,3 MB