Instagram Pinterest Youtube

Paravan pentru duş VS5

Paravan de cadă pentru duş VS5

Mulțumită elementelor înguste, paravanul oferă un spațiu mare liber, după plierea lui.


Serie Paravane si usi de dus

Alege din gama variată de paravane de cadă, potrivite nu doar pentru căzile Ravak ci pentru toate căzile care au margine dreaptă, incluzând căzile de metal și căzile din fontă. Paravanele pentru cadă RAVAK sunt universale, se potrivesc întotdeauna perfect și au un număr variat de pliere.

Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Gamă variată

Avem un paravan pentru fiecare cadă în parte, în special pentru cele dreptunghiulare. Poți alege diferite moduri de deschidere, iar noi oferim o gamă variată de panouri și culori de profile .


Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Instalare ușoară

Oricine poate instala un paravan, cu câteva șuruburi în perete, chiar și în băile deja finisate.


Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Design modern și materiale de calitate

Paravanele pentru cadă RAVAK sunt dezvoltate și create de acceași oameni care au fost responsabili decenii la rând pentru manufactura clasei de top de cabine și uși de duș. De accea stăpânim perfecțiunea tehnicilor de producție, știm cum să selectăm cei mai buni furnizori de materiale, iar design-urile sunt create de acceasi oameni talentați de la studioul Nosal Design. Putem să garantăm calitate de top și valoarea inestimabilă a unui concept original creat de un designer.

Informații tehnice

  • dimensiune: 113,5 cm
  • variante: L/R (stanga/dreapta)
  • geam plastic: rain
  • culoare profil: alb

Paravanul este format din trei părți în mobile care pot fi complet pliate (aşa numită armonica) în interiorul căzii. Paravane de duş pentru căzi de baie dreptunghiulare cu marginile superioare plate (Classic, Classic II, Vanda II) sau orice altă cadă dreptunghiulară cu o margine superioară dreaptă. Înălţimea produsului este 1330 mm.

Paravanul VS5 în poziţia pliat are lăţimea de 223 mm. Rotiţi paravanul VS5 la 180° şi obţineţi varianta de stânga sau de dreapta a produsului. Paravanul de duş se poate comande şi la dimensiuni atipice.

2 ani garantieL/R varianta 180°
Paravan pentru duş VS5

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
794E010041 1135x1330 Paravan cada VS5 alb +plastic Rain 1 008 1 200
0

Preturile sunt in RON