Instagram Pinterest Youtube

Paravan pentru duş NVS1

Paravan de cadă pentru duş NVS1

Paravanul de cadă constă dintr-un profil de fixare și sticlă transparentă solidă, securit. Designul modern simplu al paravanului pentru cadă este potrivit pentru căzile dreptunghiulare clasice și se potrivește în orice baie.


Serie Paravane si usi de dus

Alege din gama variată de paravane de cadă, potrivite nu doar pentru căzile Ravak ci pentru toate căzile care au margine dreaptă, incluzând căzile de metal și căzile din fontă. Paravanele pentru cadă RAVAK sunt universale, se potrivesc întotdeauna perfect și au un număr variat de pliere.

Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Gamă variată

Avem un paravan pentru fiecare cadă în parte, în special pentru cele dreptunghiulare. Poți alege diferite moduri de deschidere, iar noi oferim o gamă variată de panouri și culori de profile .


Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Instalare ușoară

Oricine poate instala un paravan, cu câteva șuruburi în perete, chiar și în băile deja finisate.


Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Design modern și materiale de calitate

Paravanele pentru cadă RAVAK sunt dezvoltate și create de acceași oameni care au fost responsabili decenii la rând pentru manufactura clasei de top de cabine și uși de duș. De accea stăpânim perfecțiunea tehnicilor de producție, știm cum să selectăm cei mai buni furnizori de materiale, iar design-urile sunt create de acceasi oameni talentați de la studioul Nosal Design. Putem să garantăm calitate de top și valoarea inestimabilă a unui concept original creat de un designer.

Informații tehnice

  • dimensiune: 80 cm
  • variante: L/R (stanga/dreapta)
  • culoare profil: alb, satinat, cromat, negru
  • panou de sticlă securit: 6 mm; transparent
    Paravanul este format dintr-un profil cu montaj pe verticală și o parte fixă. Minimul de profile si sticla securizata neteda cu o grosime de 6 mm fara decor simplifica intretinerea. Prin rotirea produsului cu 180°, obțineți o variantă de intrare din dreapta sau din stânga. Paravanul pentru cada poate fi instalat pe căzi dreptunghiulare (City, City Slim, Formy 01, Formy 02, 10°, Chrome, Classic, Classic II, Campanula II, Vanda II) sau pe orice cadă dreptunghiulară clasică cu marginea superioară dreaptă. Înălțimea standard a paravanului este de 1400 mm. Producem, pe comanda si alte dimensiuni si variante ale paravanului de cadă.
2 ani garantieSticlă protejată cu AntiCalcL/R varianta 180°
Paravan pentru duş NVS1

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
7O840300Z1 800 x 1400 Paravan cada NVS1-80 negru+sticla Transparent 850 1 012
0
7O840C00Z1 Paravan cada NVS1-80 cromat+sticla Transparent 814 969
7O840U00Z1 Paravan cada NVS1-80 saten+sticla Transparent 904 1 076
7O840100Z1 Paravan cada NVS1-80 alb + sticla Transparent 827 984

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare