Youtube Instagram

Paravan pentru duş BVS1

Paravan de duş pentru cadă dintr-un element
dimensiune 80 cm
sistem de fixare: B SET
panou de sticlă securit: transparent
 
Paravanul constă într-un panou de sticlă care nu se poate mişca şi un sistem de fixare la perete. Dispozitivele de fixare cromate de înaltă calitate şi sticla securit de 8 mm conferă acestuia un design unic. Paravanul de duş poate fi combinat cu căzile dreptunghiulare (Classic, Sonata, Campanula II, Vanda II şi Lilia) sau cu orice cadă dreptunghiulară cu o margine superioară dreaptă. Înălţimea standard a paravanului este de 1500 mm.

Paravanul de duş BVS1 (sticlă) se combină cu setul de fixare B SET. Pachetul B SET include mânerele şi elementele de fixare şi se vinde separat.

Serie Paravane si usi de dus

Alege din gama variată de paravane de cadă, potrivite nu doar pentru căzile Ravak ci pentru toate căzile care au margine dreaptă, incluzând căzile de metal și căzile din fontă. Paravanele pentru cadă RAVAK sunt universale, se potrivesc întotdeauna perfect și au un număr variat de pliere.

Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Gamă variată

Avem un paravan pentru fiecare cadă în parte, în special pentru cele dreptunghiulare. Poți alege diferite moduri de deschidere, iar noi oferim o gamă variată de panouri și culori de profile .


Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Instalare ușoară

Oricine poate instala un paravan, cu câteva șuruburi în perete, chiar și în băile deja finisate.


Vanové zástěny a dveře k obdélníkovým vanám

Design modern și materiale de calitate

Paravanele pentru cadă RAVAK sunt dezvoltate și create de acceași oameni care au fost responsabili decenii la rând pentru manufactura clasei de top de cabine și uși de duș. De accea stăpânim perfecțiunea tehnicilor de producție, știm cum să selectăm cei mai buni furnizori de materiale, iar design-urile sunt create de acceasi oameni talentați de la studioul Nosal Design. Putem să garantăm calitate de top și valoarea inestimabilă a unui concept original creat de un designer.

Informații tehnice

2 ani garantieSticlă protejată cu AntiCalcL/R varianta 180°B SET – cu test de durabilitate - 30 de ani
Paravan pentru duş BVS1

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
7U840A00Z1 800 x 1500 Paravan cada BVS1-80 crom+sticla Transparent 696,6387 829 0
D01000A070 B SET BVS1 80 crom 503,3613 599

Preturile sunt in RON