Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Oglindă Rosa II

Oglindă Rosa II

Oglinda care se potrivește nu numai cu chiuveta Rosa, ci de asemenea cu multe alte forme moderne de chiuvete. Raft practic pentru tot ceea ce doriți să păstrați la îndemână.


Serie Rosa

Utilitate universală

Formele rotunjite ale mobilierului Rosa, cât şi ale chiuvetelor, se bazează pe formele căzilor de baie cu acelaşi nume , ale conceptului Ravak. Combinaţia lor în baie salvează spaţiu şi formează un tot unitar. Gama largă a modelelor reprezintă o alegere potrivită pentru fiecare baie.

Koupelnový nábytek Rosa

Sortiment larg

Conceptul Rosa reprezintă o opţiune unificată indiferent de cerinţe. Elementele dulapurilor de baie formează un tot unitar sub forma unor linii care copiază partea frontală a chiuvetei. Dimensiunile dulapurilor, oglinzile şi chiuvetele permit realizarea de combinaţii diverse.


Koupelnový nábytek Rosa

Deschidere convenabilă

Dulapurile albe lucioase oferă mult spațiu de depozitare. Ușile și sertarele complet extensibile sunt echipate cu un sistem de închidere lentă și sunt nou echipate cu mânere pentru o manevrare comodă.


Koupelnový nábytek Rosa

Design bine gândit

Dezvoltarea mobilei de baie Rosa, a avut la bază o planificare detaliată în formarea unei continuităţi perfecte a căzii de baie  ale aceluiaşi concept şi susţine sinergiile design-ului întregii băi. Unghiurile şi formele conceptului Rosa se combină într-o modalitate care oferă utilitate maximpă şi salvează spaţiu.

Informații tehnice

    • dimensiuni (LxAxÎ): 60 / 76 x 13,5 x 75 cm
    • culoare mobilier: alb lucios
    • garanție: 5 ani

Oglinda cu raft de culoare alb lucios. Pentru o soluție completă și un design armonios în baie, recomandăm combinarea cu alte produse din conceptul Rosa (chiuveta Rosa II, mobilier SD Rosa II)  și alte tipuri de mobilier de baie și produse RAVAK.

5 ani garantieConcepteImpregnare împotriva umidității
Oglindă Rosa II

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000000930 600 x 135 x 750 Oglinda Rosa II 600 alb 530 631
1
X000001296 760 x 135 x 750 Oglinda Rosa II 760 alb 691 822
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

31,3 MB