Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier tip coloană SB Natural deschis

Mobilier tip coloană SB Natural deschis

Mobilier compact și pur și simplu proiectat pentru montare pe perete. Poate fi combinat cu o varianta inchisa si cu mobilierul de chiuveta. Suprafata lucioasă, lăcuită atât în interior cât și în exterior, conferă mobilierului un aspect nou, modern.


Serie Natural

Mobilier elegant, cu linii clare, poate fi combinat cu chiuvete din marmură turnată. Se potrivește fiecărei băi moderne. Numărul său de variante de mărime și posibilitățile de combinare a suprafețelor deschise și închise îl predestinează într-o gamă largă de utilizări.

Koupelnový nábytek Natural

Cameră pentru propriile combinații

Mobilierul din baie Natural include varianta cu sertare pentru a stoca cu ușurință tot ceea ce doriți să vă păstrați, precum și variante deschise, fără uși,  pentru a putea vedea produsele dvs. preferate. Fiecare spațiu de baie poate avea astfel propriul său farmec individual.


Koupelnový nábytek Natural

Combinația cu chiuveta

Am combinat mobilierul Natural cu chiuvete pentru a simplifica alegerea clientului atunci când achiziționează produsul. Întregul sistem este în perfectă armonie atât în ceea ce privește designul, cât și practicitatea..


Koupelnový nábytek Natural

Numărul variantelor de mărimi

Într-adevăr, toată lumea va putea alege din gama noastră de variante de mărime a mobilierului Natural, indiferent de mărimea băii. De la lățimea clasică de 50 cm, la confortabila de 80 cm până la extraordinara de 120 cm, sub o chiuvetă dublă care permite spălarea simultană pentru două persoane, fără nici o limitare.

Informații tehnice

  • dimensiuni(L x l x î): 45 x 26 x 55 cm
  • material: MDF
  • culoarea mobilierului: alb (lucios)
  • garanție: 5 ani

Mobilierul tip coloană SB Natural este echipat cu două rafturi și spațiu suplimentar de depozitare. Finisare lucioasă albă, nu este prevazut cu uși. Vin asamblate. Pentru o soluție completă și armonie de design a băii, vă recomandăm să combinați dulapul înalt cu alte produse din gama Natural (chiuvete Natural , oglinzi Natural și alte mobiliere Natural ) și alte produse RAVAK

5 ani garantieImpregnare împotriva umidității
Mobilier tip coloană SB Natural deschis

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001055 450 x 260 x 550 SB Natural 450 open alb 907 1 079
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

13,6 MB