Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier sub chiuveta SD Classic II 400

Mobilier sub chiuveta SD Classic II 400 L/R

Schimbă prin răsucire, chiar și la o chiuvetă simplă. Ușa are un spațiu tăiat ergonomic pentru prindere. Dulapul include și un raft reglabil pe înălțime. În două variante de culoare. În ceea ce privește designul, completează conceptul Classic II, potrivit pentru echiparea întregii băi sau toalete cu ideea de practicitate și minimalism sobru.


Serie Classic II

Clasicul, în cel mai bun sens al cuvântului

Mobila de baie Classic II este o manifestare a ideii de simplitate şi utilitate în esenţă deplină. Liniile de exterior economice sunt create special cu forme ovale şi mânere uşor tăiate în spiritul unui minimalism prietenos.

Koupelnový nábytek Classic II

Gamă variată de dimensiuni

Modelul Classic II include chiuvete de la cele mai mici, folosite în toaletele mici până la chiuvete pretabile familiilor numeroase. Toate mărimile sunt însoţite de mobiliere cu dimensiuni şi stiluri potrivite.


Koupelnový nábytek Classic II

Elemente interioare sofisticate

Fiecare model de dulap Classic este structurat în maniera de a asigura spaţiul optim într-o formă compactă care să nu ocupe spaţiu prea mult în baie. Pentru ca lucrurile să fie depozitate eficient în dulapul cel mai mare de sub chiuvetă, acesta poate fi echipat cu un sertar jos care are plăci pe mânerul uşii în care pot fi depozitate cele mai mici obiecte.


Koupelnový nábytek Classic II

Selecția gamei de culori

Pentru ca mobilierul Classic să se potrivească design-ului oricărei băi, acesta este disponibil în culori diferite și anume alb/alb sau alb/gri.

Informații tehnice

  • dimensiuni (lăţime/adâncime/înălţime): 400 x 500 x 220 mm 
  • culori: alb
  • conceput pentru chiuvetele Classic Mini
  • culoarea raftului este în culoarea dulapului
  • garanție: 5 ani

Dulapul pentru chiuvetă SD Classic II 400 este echipat cu un raft reglabil pe înălțime. Opțiunea din stânga sau din dreapta este determinată de partea pe care se află balamaua. O balama de înaltă calitate asigură închiderea lentă a ușii. Livrat în stare asamblată, inclusiv kit de asamblare (șuruburi, balamale, dopuri). Dulapul este montat pe perete.
Pentru o soluție cuprinzătoare și armonie de design a băii, vă recomandăm să combinați dulapul de sub chiuvetă cu alte produse din conceptul Classic II.

5 ani garantieConcepteL/R variantaImpregnare împotriva umidității
Mobilier sub chiuveta SD Classic II 400

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001484 400x220x500 mm SD 400 Classic II L corp mobilier pt chiuveta alb/alb 915 1 089
0
X000001486 SD 400 Classic II R corp mobilier pt chiuveta alb/alb 915 1 089

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare