Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier pentru chiuvete, BeHappy II

Mobilier pentru chiuvete, BeHappy II

Mobilierul spațios pentru chiuvetă este prevăzut cu un sertar. Chiar și într-o baie mai mică, totul poate fi aranjat în mod clar.


Serie BeHappy II

Un set coerent de produse bine gândite, concepute nu numai pentru băi mici. În afară de o cadă specială asimetrică și chiuvetă pentru instalarea deasupra căzii, conceptul BeHappy II oferă, de asemenea, o chiuvetă în forme clasice, cu un dulap pentru depozitarea necesităților dvs. din baie. O baie BeHappy II poate gestiona tot ceea ce aveți nevoie, într-un spațiu de 2 mp, dar poate de asemenea fi instalată într-o baie mai mare, beneficiind de avantajele pe care le oferă.

Koupelnový nábytek BeHappy

Extinderea unui concept popular

Mobilierul de baie BeHappy II se potrivește cu chiuveta și cada cu același nume și vă oferă posibilitatea de a stoca produsele dvs. chiar și într-o baie mică. Conceptul preferat de client BeHappy II permite alegerea între două variante: chiuveta amplasată lângă cadă împreună cu un dulap sau chiuvetă montat direct deasupra căzii..


Koupelnový nábytek BeHappy

Armonie între cerințele practice și estetice

Designerul Kryštof Nosál a creat mobilierul de baie cu oglinda într-un mod care îi permite să ascundă în mod elegant cât mai multe elemente posibil, dar totuși să se potrivească cu baia din punct de vedere al stilului. Prin urmare, mobilierul nu domină spațiul de baie, ci se integrează perfect în spațiu.


Koupelnový nábytek BeHappy

Instalare ușoară

Mobilierul este livrat gata asamblat; doar fixează-l pe perete și poți să-l folosești.

Informații tehnice

  • dimensiuni(L x l x î): 53 x 37 x 43,5 cm
  • material: plăci MFPB și MDF impregnate
  • culoarea corpului mobilierului: alb
  • culoarea ușilor: alb (lucios)
  • garanție: 5 ani

Mobilierul de baie pentru chiuvete BeHappy II este proiectat pentru chiuveta BeHappy II drepte. Este echipat cu un sertar înalt și un spațiu amplu de depozitare. Corpul mobilierului este alb, iar ușa este alb lucios (MDF vopsit). Livrate asamblate incluzând un set de instalare (șuruburi, balamale, prize). Mobilierul trebuie montat pe un perete. Pentru o soluție completă și armonie de design a băii, vă recomandăm să combinați mobilierul pentru chiuvete BeHappy II cu alte produse din conceptul BeHappy II (chiuvetă BeHappy II, oglinda BeHappy II), robinete și alte produse RAVAK..

5 ani garantieConcepteImpregnare împotriva umidității
Mobilier pentru chiuvete, BeHappy II

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001097 530 x 370 x 435 SD BeHappy 530 alb 1 371 1 631
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

3,5 MB