Instagram Pinterest Youtube

Produse

Garnituri verticale SmartLine

Seturi de garnituri verticale SmartLine

Benzile verticale transparente de etanșare vor etanșa perfect îmbinările dintre panourile de sticlă ale produselor SmartLine. Aceste piese sunt rapid și ușor de instalat și vor restabili etanșeitatea la apă a cabinei de duș sau a ușii.


Serie

Cabina ta de duș are câțiva ani? Întineriți-l și prelungiți-i viața! Aceste seturi de piese de schimb originale pentru cabinele și ușile de duș SmartLine vor restabili etanșeitatea produsului.

Náhradní díly SmarLine

Garnituri verticale

Etanșeitatea la apă a pieselor fixe este asigurată de un profil de fixare. Părțile mobile (panouri din sticlă securit cu o grosime de 6 mm) sunt sigilate cu benzi de etanșare verticale. Aceste benzi transparente pot fi înlocuite cu ușurință pentru a restabili etanșeitatea la apă a îmbinării dintre panourile sau ușile cabinei de duș SmartLine.


Náhradní díly SmarLine

Magneți

Un set de magneți va asigura în mod fiabil închiderea corectă a ușii.


Náhradní díly SmarLine

Garnituri orizontale cu picurător

O nouă șină de picurare este o componentă importantă a unei bare de prag. Împreună, ele previn eficient stropirea apei în afara zonei de duș.

Informații tehnice

Set de etanșări panouri de sticlă/panouri de sticlă concepute pentru etanșarea îmbinărilor dintre două panouri de sticlă (6 mm) ale produsului. Setul este universal pentru toate cabinele de duș și ușile SmartLine. Un set conține 2 (o pereche) de benzi de etanșare.

2 ani garantie
Garnituri verticale SmartLine

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
D000000035 Set garnituri sticla/sticla 6 SMARTLINE (2 buc) 163 194
0

Termen de livrare în 30 zile.
Alte piese se găsesc în Catalogul pieselor de schimb, la secțiunea „Date pentru descărcare” sau contactați-ne la tel: +40 314 255 870 sau prin mail la office at ravak.ro.