Youtube Instagram

Produse

Garnituri verticale Brilliant/GlassLine

SET GARNITURI DE ETANȘARE BRILLIANT/GLASSLINE

Benzile verticale transparente de etanșare etanșează perfect îmbinarea dintre panourile de sticlă sau dintre sticlă și perete. Puteți înlocui ușor și rapid aceste piese de schimb și puteți restabili impermeabilitatea cabinei de duș sau ușii dumneavoastră.

Ne pare rău, dar acest produs nu este disponibil pentru cumpărare prin intermediul magazinului electronic cu serviciu de livrare. Pentru ridicarea personală în Buftea, puteți comanda la numărul de telefon 0314 255 870. Puteți contacta insă un partener al nostru accesând puncte de vanzare.

Serie

Cabina ta de duș are câțiva ani? Întineriți-o și prelungiți-i viața! Aceste seturi de piese de schimb originale pentru cabinele și ușile de duș Brilliant vor restabili etanșeitatea produsului.

Náhradní díly Brilliant

Garnituri verticale

Benzile verticale transparente de etanșare vor etanșa perfect îmbinarea dintre panourile de sticlă sau între un panou de sticlă și un perete. Astfel, aceste piese de schimb vor oferi din nou cabinei de duș sau ușii dumneavoastră aceeași etanșeitate ridicată la apă pe care o avea cândva.


Náhradní díly Brilliant

Magneți

Seturile de magneți se vor asigura că ușile de la duș se închid așa cum ar trebui.


Náhradní díly Brilliant

Garnituri uși, cu picurător

O șină de picurare inferioară este o componentă necesară a unei bare de prag și funcționează împreună cu aceasta pentru a preveni stropirea apei în afara zonei de duș.

Informații tehnice

Set de etanșări perete/panouri de sticlă (D000000032) conceput pentru etanșarea îmbinării dintre un panou de sticlă (8 mm) și perete, la cabinele Brilliant.
Set de etanșări perete/panouri de sticlă (D000000033) conceput pentru etanșarea îmbinării dintre un panou de sticlă (8 mm) și perete, la cabinele GlassLine.
Set de etanșări panouri de sticlă/panouri de sticlă (D000000034)conceput pentru etanșarea îmbinării dintre două panouri de sticlă (8 mm) ale cabinelor Brilliant șiGlassLine.

Fiecare set conține 2 buc (pereche) de garnituri de etanșare.

2 ani garantie
Garnituri verticale Brilliant/GlassLine

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
D000000032 Set garnituri perete/sticla 8 BRILLIANT (2 buc) 99 118
0
D000000033 Set garnituri perete/sticla 8 GLASSLINE (2 buc) 68 81
D000000034 Set garnituri sticla/sticla 8 BRILLIANT, GLASSLINE (2 buc) 99 118

Termen de livrare în 30 zile.
Alte piese se găsesc în Catalogul pieselor de schimb, la secțiunea „Date pentru descărcare” sau contactați-ne la tel: +40 314 255 870 sau prin mail la office at ravak.ro.