Instagram Pinterest Youtube

Produse

Garnituri verticale Blix

Set garnituri verticale Blix

Benzile verticale transparente de etanșare vor etanșa perfect îmbinările dintre panourile de sticlă ale produselor Blix. Aceste piese sunt rapid și ușor de instalat și vor restabili etanșeitatea la apă a cabinei de duș sau a ușii.

Ne pare rău, dar acest produs nu este disponibil pentru cumpărare prin intermediul magazinului electronic cu serviciu de livrare. Pentru ridicarea personală în Buftea, puteți comanda la numărul de telefon 0314 255 870. Puteți contacta insă un partener al nostru accesând puncte de vanzare.

Serie

Cabina ta de duș are câțiva ani? Întineriți-o și prelungiți-i viața! Aceste seturi de piese de schimb pentru cabinele și ușile de duș Blix vor restabili etanșeitatea produsului și funcționarea lină și fiabilă a ușilor.

Náhradní díly Blix

Garnituri verticale 

Etanșeitatea la apă a pieselor fixe este asigurată de un profil de fixare. Părțile mobile (panouri din sticlă de siguranță cu o grosime de 6 mm) sunt sigilate cu benzi de etanșare verticale. Aceste benzi transparente pot fi înlocuite cu ușurință pentru a restabili etanșeitatea la apă a îmbinării dintre panourile sau ușile cabinei de duș Blix.


Náhradní díly Blix

Magneți

Un set de magneti se va asigura că ușile de la duș se închid așa cum ar trebui.


Náhradní díly Blix

Roole și cârlige

Rolele de sus și de jos sunt montate pe părțile ușii glisante și lucrează împreună pentru a garanta o funcționare silențioasă și fiabilă, fără blocare sau deplasare din loc. Niciun loc nu va fi la îndemână datorită cârligelor mecanismului de înclinare a ușii.

Informații tehnice

Setul de etanșări pentru panouri de sticlă/panouri de sticlă 6 Blix D, RV  este proiectat pentru etanșarea îmbinărilor dintre panourile de sticlă (6 mm) ale produselor BLRV2, BLRV2K, BLDP2, BLDP3, BLDP4, BLPS.

Setul de etanșări pentru panouri de sticlă/panouri de sticlă 6 Blix CP este proiectat pentru etanșarea rosturilor dintre panourile de sticlă (6 mm) ale cabinei de duș cadran BLCP4.

Setul de etanșări panouri de sticlă/panouri de sticlă 6 Blix CP Sabina este proiectat pentru etanșarea rosturilor dintre panourile de sticlă (6 mm) ale cabinei de duș cadran BLCP4 Sabina.

Fiecare set conține 2 buc (o pereche) de benzi de etanșare.

2 ani garantie
Garnituri verticale Blix

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
D000000038 Set garnituri sticla/sticla 6 BLIX D, RV (2 buc) 125 149
0
D000000039 Set garnituri sticla/sticla 6 BLIX CP (2 buc) 125 149
D000000044 Set garnituri sticla/sticla 6 BLIX CP Sabina (2 buc) 125 149

Termen de livrare în 30 zile.
Alte piese se găsesc în Catalogul pieselor de schimb, la secțiunea „Date pentru descărcare” sau contactați-ne la tel: +40 314 255 870 sau prin mail la office at ravak.ro.

Date pentru descarcare