Instagram Pinterest Youtube

Produse

Garnituri Matrix

Set de garnituri Matrix

Benzile verticale transparente de etanșare vor etanșa perfect îmbinările dintre panourile de sticlă ale produselor Matrix. Aceste piese sunt rapid și ușor de instalat și vor restabili etanșeitatea la apă a cabinei de duș sau a ușii.


Serie

Ai folosit cabina de duș de mulți ani? Dă-i tot ce este mai bun și prelungește-i viața! Seturile de piese de schimb originale pentru cabinele de duș și ușile Matrix vor restabili funcția de etanșeitate a produsului.

Náhradní díly Matrix

Garnituri verticale și magneți

Pentru etanșarea sticlei securizate sunt utilizate benzi de etanșare verticale ușor de înlocuit (8 mm grosime și 6 mm - părți mobile). Setul de magneți, la rândul său, are grijă în mod fiabil de închiderea corectă a ușii.


Náhradní díly Matrix

Rotițele superioare

Roțile superioare ascunse în bara de rulare superioară asigură un sistem de rulare impecabil. Prin înlocuirea acestora, veți asigura din nou o modalitate fără probleme de a deschide ușa. 


Náhradní díly Matrix

Garnituri

Garnitura inferioară este o componentă esențială a șinei prag și, împreună cu aceasta, împiedică stropirea cu apă înafara zonei de duș.

Informații tehnice

Set de garnituri etansare panouri de sticlă/panouri de sticlă concepute pentru etanșarea îmbinărilor dintre panourile fixe de sticlă (8 mm) și panourile mobile de sticlă (6 mm) ale produsului. Setul este universal pentru toate cabinele de duș și ușile Matrix (MSRV4, MSDPS, MSD2, MSD4). Un set conține 2 (o pereche) de benzi de etanșare.

2 ani garantie
Garnituri Matrix

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
D000000036 Set garnituri sticla/sticla 8/6 MATRIX (2 buc) 187 222
0

Termen de livrare în 30 zile.
Alte piese se găsesc în Catalogul pieselor de schimb, la secțiunea „Date pentru descărcare” sau contactați-ne la tel: +40 314 255 870 sau prin mail la office at ravak.ro.

Date pentru descarcare