Instagram Pinterest Youtube

Service

Formular reclamaţii RAVAK

Pentru fabricarea produselor noastre se folosesc materiale de cea mai înaltă calitate şi cele mai bune tehnologii. Dacă se întâmpla să apară defecte ale produsului, aceste situaţii neplăcute sunt rezolvate de catre o echipă de profesionisti care poate evalua din perspectiva producătorului defectul şi să propună soluţii pentru a aduce produsul la starea corespunzătoare în cel mai scurt timp posibil.
Pentru a beneficia uşor şi rapid completaţi acest formular.
(Formularele sunt folosite doar pentru depunerea unei plângeri de către utilizator / consumator final.)

 - câmpuri obligatorii de completat

required
  required
se completeaza de responsabilul cu reclamatiile

Adresa, unde este instalat produsul

required
required
required
required
required
required
required
(Înscris pe eticheta de pe produs sau certificatul de garanție)
În cazul în care cererea se referă la un produs care nu are serial number listat în certificatul de garanție pentru numele produsului, în loc de completare câmp apasă butonul "Fără serial number".
required
required
required

Atunci când se face o cerere, va trebui să se aducă toate informaţiile necesare, chitanţa şi certificatul de garanţie. Vă rugăm să consultaţi valabilitatea perioadei de garanţie a produsului in cauză şi condiţiile prevăzute în garanţie.

Pentru a răspunde la solicitarea d-voastră şi pentru rezolvarea sa cât mai urgent, este necesar să completaţi toate câmpurile obligatorii (marcate cu asterisc).

După transmiterea cu succes a formularului de reclamaţie va fi afişat pe ecran numărul reclamţiei, cu care va fi înregistrată la RAVAK. Acest număr vă rugăm să îl păstraţi pentru comunicarea viitoare cu privire la reclamaţie. În acelaşi timp, veţi primi un mesaj pe adresa de e-mail trecută în formularul trimis.

În cazul datelor incomplete sau incorecte menţionăm că nu vor fi luate în considerare reclamaţiile trimise.

După trimiterea formularului veţi fi contactat de personalul departamentului de service pentru mai multe informaţii specifice şi pentru a vă oferi data de finalizare a reclamaţiei.Contact reclamaţie
RAVAK ROM
Str. 23 August, nr. 75, Loc. Buftea
jud. Ilfov, Cod Poştal 070000

tel.: +40 31 42 55 870
fax: +40 31 42 55871
e-mail: office@ravak.ro